Nieuw Bollywood mobile platform

Bollywood mobile platformDe Indiase entertainment maatschappij Rajshri, maakt sinds 1947 Bollywood films. Maar het bedrijf gaat met haar tijd mee. Volgens Emerce Mobile is het bedrijf sinds vorig jaar namelijk ook bezig met een Bollywood mobile platform. Directeur Rajjat Barjatya gelooft heilig in het slagen van zijn missie om Bollywood content exclusief voor de mobiele telefoon te maken meldt de site. In India alleen al heeft hij rond 300 miljoen mensen aan potentiëel publiek.

Natuurlijk moet de content een soort van geloofwaardigheid opbouwen en moet het publiek eraan wennen. Maar volgens Barjatya was dat in het begin ook niet anders voor reguliere televisie of film. Eerder dit jaar werd al bekend dat men in India bezig is met de ontwikkeling van mobiele games gebaseerd op Bollywood films. Indiërs zijn gek op film en mobiele telefoons. Vooral in de kleine steden en dorpen waar er weinig mogelijkheden zijn voor vermaak, hopen de contentproviders flink te scoren. © Bollywood.NL

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.