Dino Morea introduceert broertje in Bollywood

Bollywood - Santino MoreaBollywood hotshot Dino Morea heeft een broertje genaamd Santino Morea. De 23-jarige Santino keek uit naar een film carrière in Hollywood. Zo heeft hij meegewerkt aan de productie van de films Poseidon en Constantine, maar zijn grote broer heeft hem toch liever in India. Dino is trots op zijn broertje; “Santino is echt heel knap, hij ziet er echt veel beter uit dan ik. En dat zeg ik niet omdat ik zijn grote broer ben. Van de drie broers, heeft hij echt ’the looks’.” Dino is in samenwerking met regisseur Shamim Desai bezig om zijn eigen productiemaatschappij op te zetten. De plannen zijn dat Santino als een held in een van de films in de indiase filmwereld wordt geïntroduceerd. In de eerste film die Dino regisseert, zullen vijf hoofdrollen zijn waarvan 4 ‘bad-guys’. Mr. Dino zal zelf één van de ‘bad-guys’ spelen. © Bollywood.NL

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.