Big B heeft getekend voor nieuwe film

Bollywood superster Amitabh Bachchan heeft afgelopen zaterdag in een interview met ‘The Times of India’ bevestigd dat hij definitief zal meespelen in de film ‘Johnny Walker’ van Shoojit Sircar. Dit is de eerste nieuwe film van de 63 jarige Bachchan sinds zijn ziekte en darm-operatie van vorig jaar waardoor hij maanden lang uit de roulatie was. Na zijn herstel heeft hij de draad weer opgepakt door zijn lopende filmprojecten af te ronden. De film ‘Johnny Walker’ is een love story over een man en een vrouw die later in hun leven opniew de liefde ontdekken. Volgens “Big B” heeft de film veel potentie om een internationaal publiek te bereiken. Dat is dan ook de voornaamste reden waarom hij juist deze film heeft uitgekozen voor zijn terugkeer naar het witte doek. Shoojit Sircar is erg blij dat de megaster zo enthousiast is. Sircar heeft namelijk het script geschreven terwijl hij Amitabh Bachchan in gedachten had voor de hoofdrol. © Bollywood.NL
Amitabh Bachchan

12 REACTIES

  1. Nou … hij verschijnt best veel op het witte doek! Hij doet het ook heel goed zoals gewoonlijk, cause he’s the legend!

    Ben benieuwd naar zijn opkomende films: Cheeni kum, Babul, Nishabd, Zamaanat, Eklavya en Johnny Walker.

  2. hey k hyeb een vraag aan jullie.
    doen jullie ook mee met DAnCE 4 Life.dat is om geld te verzamelen voor mensen in afrika tegen aids enz.k ben gwn benieuwd want er doen veel mensen mee.

    ciao

  3. #@@ Prem: ja hij heeft een grote deel van die films al af, vooral Zamaanat is al afgerond denk ik en er wordt gekeken naar een goede release data.
    Maar Johnny Walker is de eerste film die hij heeft getekent sinds zijn ziekte van vorig jaar december.
    Dus blijf maar wachten .. het wordt weer een succesvolle 2007 met BIG B Movies!

  4. dat is seg maar je sgool doet dan mee.je moet ongeveer 50 euro verzamelen of hoger(per persoon) en dan is in gelderland ofzo zo een optreden van onder andere dj Tiësto enz zoiets

    ciao

  5. Der volgt nog meer na “Johnny Walker” … momenteel is hij in Toronto voor de film “Jhoom Barabar Jhoom” .. wat een outfit heeft hij daar aan!!!

    Magnifiek!

    vind wel jammer van deze algemene site dat je hier geen foto’s kunt plakken .. zou best interessant zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.