Remake van ‘Don’ ook in Nederland

Bollywood - DonDe remake van de (bijna) klassieke Bollywood film ‘Don’ zal ook in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. ‘Don’ is een romantische actiefilm uit Bollywood waarin Amitabh Bachchans legendarische rol van maffiabaas ‘Don’ nu wordt vertolkt door megaster Shahrukh Khan. De film met naast Shah Rukh Khan ook nog Priyanka Chopra, Arjun Rampal en Kareena Kapoor zal vanaf 20 oktober 2006 te zien zijn in Nederland. De eerste versie van Don is in 1978 uitgebracht door Javed Akhtar en kent hoofdrollen voor Amitabh Bachchan, Zeenat Aman en Pran. In 2006 heeft Farhan Akhtar een deel van het script mogen schrijven. © Bollywood.NL

32 REACTIES

  1. kareena hadden ze niet moeten nemen voor de resst lijkt me het wel een leuke film.
    Ik ga er zeker naar toe. Kijken hoe shr khan en priyanka + isha koppikar hun beste peformers hebben neergezet

  2. SHARHUKHHH KING KHAN BAADSHAHHHHHHHHHHHH l0ve y0uuuu
    kga zeker naar deze film kijken
    maar ik denk niet dat dit echt een leuke film zal zijn maar dat zal waarschijnlijk k0men 0mdat ik niet van actiefilms h0u..
    want hier zit o0k bijna niets traditi0neel in.. tenminste z0ver ik de trail0rs heb gezien heb ik niet veel traditi0neels gezien..met traditi0neel bed0el k films met saree’s met hind0estaanse dansjes enal.. niet echt TE traditioneel..
    dus ik h0u meer van zeg maar ’traditi0nele’ films.. z0als: devdas, k3g, veer zaara etc..

    maarjha SRK speelt erin dus w0rd zeker kijken!!

  3. Voor de rol van Don hadden ze natuurlijk beter Akshay Kumar of Hrithik Roshan kunnen nemen. SRK in actie films is lachwekkend (one 2 ka 4, baadshah). Laat hij hem maar lekker de eeuige Loverboy spelen, daar is hij goed in.

  4. Ene Urmila zOu de rol van Kareena Kapoor krijgen. Maar dat ging niet door. Kareena Kapoor zei in een intervieuw :,, Ik vond het geweldig dat Urmial niet wou,, Niett sarcastisch bedOeltt hOor,, en toen moest de intervieuwer lachen.

  5. @@ FMD: mijn part kon Sunil Shetty of Sanjay Dutt the DON rol heel goed kunnen vervullen, maar het is effe wachten wat SRK ervan bakt! zeker niet meer dan Amitabh!

  6. FMD dat vind ik nergens opslaan, misschien heb je hem nooit gezien zo als een actie figuur maar hij niet alleen een loverboy hoor!

  7. F.M.D @@

    Wat jij er nou van je hebt het filml niet eens gezien messchien is het so een film dat je helemaal voorsteld sult staan van wat je zult zien dus ik snap niet waarom jij segt dat het een lagwekkend film zou worden en trouwens srk is juist heel goed in actie films hij is trouwesn overal goed in !!!!!

  8. weet niet shr acteerd niet veel in badboy films maar in een intervieuw zei hij dat dat zijn grootste droom was als hij een keer een slechterik mocht spelen dus waarschijnlijk is zijn droom nu vervult
    ben wel benieuwd moet ik zegggen

    xxx

    laila

  9. Kan me niet voorstellen dat een slechterik spelen zijn droom is, want dat die rol heeft hij al eens gedaan en met veel succes in thrillers als baazigar, darr en anjaam.

  10. heey mensuh zo leuk dat die film is uit gekomen…! ik ben sooo blij ik ga zeker die film kijken.?.! groeten:shahruk khan lovers and bollywood lovers

  11. DON and RGV Sholay – Remake or Hijack

    RGV haven’t shot a single scene but we all have problems him making
    a remake of Sholay. While Farhan remake of Don is even worse. So far
    what I have seen in the promos that this is same overconfident SRK
    whom we have seen many times before. Same acting, and awful dialogue
    delivery. Don’t get me wrong SRK was awesome in Swades but that
    spark is missing in DON. I was looking forward to Don but promos are
    not that encouraging. He messed up Devdas and i think he will do
    same here.

  12. Don shouldn’t be remade!

    You know the thing I like about SRK’s don? He tries to look cool when he is actually not. Amitabh in Don was perhaps the coolest character in the history of Indian cinema, and that song, ye mera dil…. Amitabh treats Helen with utmost “you are crap” attitude. And SRK is all over Kareena. I mean, even if I think of myself as an Amitabh basher for a few minutes, there is no way I can visualize SRK to be the Don that Amitabh IS. But now I am glad Farhan has remade DON. One more nail in SRK’s coffin. Cheers to that.

  13. @@ Payel** .. haha .. je kan best duidelijk zeggen dat je geen bal van verstaat .. het is een algemeen site .. er staat nergens dat het een NL site is .. dus bek houden! als het je niet bevalt lees het maar liever niet en kom aub niet zeuren .. !!!

    Der zijn wel anderen die inhoudelijk wel interesse hebben en niet als jij alles oppervlakkig bekijkt! snap je?

  14. tssssss als jij nu egt dat ik er niets van snpa dan heb je vast niet door dat ik voor de helft engels ben…, lekker heb je nu niks meer te seggen en als ik seg dat dit een nl site is dan hoef jij er niet tussen te komen want dat is mijn menig jesus je mag tegenwoordig niet eens je menig hiert gevne

    echt so n bi********* van het jaar !!!!!!!!!!!!!

  15. @@Payel .. HAHAHAHA! en nogmaals HAHAHA! reaktie van jouw … kinderachtiger kon het niet! geef eens bewijs dat dit alleen maar een NL site is? ik heb wel bewijs dat het een internartionaal algemeen site is, want der komen ok indiers/ pakistanen en anderstaligen hierop .. dus bek houden en niet zeuren over mijn post!

    Trouwens een mening moet gegrond zijn en niet ergens blijven zweven(zoals de jouwne) … zoals ik al zei: jij bent best oppervlakkig .. Der zijn wel anderen die inhoudelijk wel interesse hebben en niet als jij alles oppervlakkig bekijkt!

  16. ik vind shahrukh khan echt cool
    en ik vind don the chase begins again echt cool film ik wil zekker kijken aaaaahhhhhhh
    gr.sambry

  17. ik zeg ook alleen maar wat ik in zijn intervieuw heb gelezen f.m.d maar dat soort rollen gaan meestsal naar sanjay dutt en amitabh bachan enzo maar je kan gelijk hebben misschien

  18. @anchu

    oow mijn god anchu
    waar slaan die reacties op in t engels?
    hebj reacties van mensen geplakt hier die don niet goed vonden? of heb j het zelf getypt
    ow meid zal ik eens reacties toevoegen van mensen die don super goed vinden?
    jullie zijn zoooooooooo zielig he tfoeee
    gaan ze hier slechte reacties zetten over don en srk, om hem zwart te maken
    meid het lukt je niet lukt j niet!!
    doe geen moeite pleasee
    ik heb don zelf gezien en het was super!!!
    en srk was ook super en jha hij kan in een actiefilm super acteren!.
    ik zou zeggen please kjijk eerst naar die film en kom dan zwetsen..
    danku..

    en wat he messed up devdas?
    mauahauahuahauaha
    sorry maar de remake van devdas was 10.000 keer beter dan die orginele..en vertel mij eens wie zou die rol beter dan srk hebben gedaan please vertel????..
    en zeg geen amhitabh alstublieft..

    en een tip voor je anchu
    STOP MET HET ZWART MAKEN VAN SRK EN HELETIJD VAN DIE DOMME REACTIES GEVEN AUB..
    oke we snappen het j mag hem niet dat kan dat kan..
    maar please stop met die reacties hier..
    ga naar een anti srk site ofsow(als die bestaat natuurlijk)
    daar hoor jij bij..

  19. weet je wat, shahrukh(mijn man) is 10 keer zo goed als amitabh!! en niemand is meer geschikt voor die rol als mijn shk!!

  20. en daar gaan we weer waarom moeten sommige mensen acteurs met elkaar vergelijken de een is beter in romantische films en de ander in acties en @ wife of shk ik snap niet waarom je srk met amitabh vergelijk dat kan toch niet amitabh zit al 30, 40 jaar in de bussnis en srk misschien 20 jaar

    maar zo denk ik er over

  21. srk vind het zelf ook niet fijn dat hij met ambhitab vergeleken word.. dat zei die bij een intervieuw

    dus kweet srk is THA BEST!!
    maar vergelijk hem niet met amitabh meid
    want jhaa amitabh was 20 jaar geleden THA BEST! en nu is het srk PUNT!!

  22. Hmm Ik ben geen super fan van SRK maar de film DON kon echt beter. Hij is een goede acteur, dat is niet te ontkennen. Ik viel bijna in slaap tijdens de film. The item songs Yeh mera dil en The chase begins again vond ik wel leuk em ook goed opgenomen.

    Ik ben het gedeeltijk eens met Anchu. Wat betreft DON. SRK begon pas bij de laatste paar scene’s echt de Don te worden die hij moest voorstellen. Sommige scenes deden me zoveel denken aan amerikaansefilms. Vind ik persoonlijk wel jammer. Daar waar ze de spanning probeerde op te bouwen lukte niet. Jammer. Ze sloegen totaal de plank mis wat betreft spanning.

    En jah, dit is mijn mening. Geen hater en geen goedkeurder.. Dus mensen voel je vooral niet beledigd. Zo, ja get it out your system. hahaha

    Een film is veel meer dan het wel of niet mogen van een acteur. Look at the whole picture. 🙂

    i’am out

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.