Asha Bhosle live concertshow in Nederland

Asha BhosleAsha Bhosle is een van de bekendste Indiase vertolkers van de Bollywoodmuziek. Deze veelzijdige zangeres brengt met haar nieuwe album ‘Asha Reveals The Real RD’ een ode aan haar overleden man en Bollywood componist R.D. Burman, ook wel bekend als Panchem. Het album bestaat uit 22 minder bekende nummers die haar man heeft gecomponeerd. Al deze nummers behoorden tot zijn favorieten. De zangeres is op zondag 4 juni 2006 te zien in de Grote zaal van De Doelen. Dit concert, dat in het teken staat van dit nieuwe album, wordt aangekondigd in het Hindi en in het Nederlands. De zangeres zingt en spreekt in het Hindi en zal de show geven m.m.v. Sudesh Bhosle en musici uit Mumbai.

6 REACTIES

  1. Ik vind haar super goed in wil so graag naar haar toe maar dan ben ik op vakantie

    XxXjes-manish

  2. ik vin her stem egt niej mooi….se zingt als een sgaap…hihihihi…mjah ze zingt wel leuek liedjes…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.