Shilpa Shetty aangeklaagd wegens foto’s

Shilpa Shetty en Reema SenEen Indiaas gerechtshof heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen twee Bollywood actrices, omdat zij geen gehoor hebben gegeven aan eerdere oproepen van het gerechtshof in het Zuiden van de stad Madurai. De actrices Shilpa Shetty en Reema Sen hebben een stroom van klachten veroorzaakt nadat er obscene foto’s van hen in een krant zijn verschenen.

De regionale krant, the Tamil Murasu, had in de December en Januari editie grote en zeer sexy blow-ups van de wulpse Bollywoodsterren gepubliceerd. Volgens de aanklager schenden de foto’s “the Indecent Representation of Women Act” en zijn ze misleidend voor jongeren.

13 REACTIES

 1. hey tina je hebt gelijk man ze liegen en jij ook manisch en jij anchu hou je bek man ze mogen egt wel zelf bepalen wat ze doen nerd wie heeft gezegt dat jij iets mocht zeggen als je hen fan niety ben wrm kijk er dan naar en laat je een comment 8ter nerd maar ik ga doei kuskus

 2. tjonge wat een domme comments!

  De ultieme comment is toch: “Waar kan ik die foto’s zien?”

  (…)

 3. whaah…dinesh da vin ik goeie:P:P
  mjah tog denk k dat het leugens zijn….ze zetten zig egt niej tot sgande in bollywoodworld…en van rima sen kan ik het helemaal niej verw88….en om in hun cariere leuk te blijven doen se hut egt niej:D:D

 4. Ik vind aLLe mensen van het nieuws echt waanhoopig omdat se hun baan niet willne verliezen schrijven se maar roddels over iemand anders echt sielig losssssssssssersssss

  XxX-Manish* :P:P:P
  (se moeten eens een klap voor hun bek krijgen doen se het nooiet meer)

 5. hi my name is lolita i live to america i love sharhukhan and kajol and kareena kapoor and reini

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.