Amitabh Bachchan zal niet optreden tijdens IIFA 2006

Het ‘Kajra Re’ optreden van Amitabh, Abhishek en Ashwarya tijdens de IIFA Bollywood awards 2005 in Amsterdam was het hoogtepunt van de avond. Dit jaar vindt het evenement plaats op 16 juni in Dubai. Tijdens de IIFA persconferentie in Mumbai gaf brand ambassador Amitabh Bachchan aan dat hij dit jaar vanwege gezondheidsklachten niet zal optreden. Hij kijkt wel heel erg uit naar zijn verblijf in Dubai waar hij zich helemaal thuis voelt. Op de vraag of hij dit jaar net als in Amsterdam ook weer op een fiets zal stappen, antwoordde hij lachend dat hij de fiets zal verruilen voor een kameel.

IIFA in Dubai

Het IIFA event vindt plaats van 14-17 juni en zal volgens Amitabh net als andere jaren heel veel Indiase toeristen trekken. Saeed Al Naouba, CEO van het Dubai International Film Festival gaf aan dat eenderde van de migranten in Dubai uit Indiërs bestaat. Het IIFA evenement zal de verbondenheid tussen India en Dubai nog meer versterken en een onvergetelijk moment worden. Tijdens de persconferente overhandigde Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum een zilveren dolk als broederlijk gebaar aan Amitabh Bachchan(foto).

10 REACTIES

 1. Gelukkig dat het dit jaar niet in Nederland zal plaatsvinden, ze hadden OPEENS hier schulden van Nederland. Raar maar Waar!

 2. ohhh wat sal het toch jammer sijn,, man kom op seg als hij niet komt betekent het niet de einde van de wereld,,

  hoewel hij goed acteerd,, k hoop voor hem dat hij snel beter wordt

  okeeej latersZZZz people

 3. sjonge jonge … doet me echt danken aan IIFA Amsterdam!! gewooon keigoed!

  bow to the emperor!

 4. ach jammmer man hij egt goed en acteren man maar jah het is egt niet de einde van de wereld als hij er een keer er niet is man duss
  er komen ook andere leuke boys man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.