Gevangenisstraf Salman Khan uitgesteld

Salman Khan - FOTO AFP - BBCVolgens de BBC heeft Bollywood ster Salman Khan een officieel tijdelijk uitstel gekregen voor zijn gevangenisstraf. Khan werd vorige maand tot 1 jaar gevangenisstraf veroordeeld vanwege het doodschieten van twee zeldzame antilopen. De populaire acteur heeft hoger beroep aangetekend tegen zijn veroordeling. In afwachting van het beroep heeft een Indiase rechter de straf nu uitgesteld. De eerstvolgende hoorzitting in deze zaak is op 12 april a.s.

37 REACTIES

 1. IK BEN ZO BLIJ!!!!!!!!!!!!!
  DAT DE GEVANGENIS STRAF UIT GESTELD IS
  IK HOOP DAT HET VEDER ALES GOED UITLOOPT
  IK BEN DE GROOSTE FEN VAN JOU SALMAN KHAN
  IK GA DOEIxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 2. nou lijkt dat het zeker is dat hij met Bollywood Sensation hier in nerderland kan komen dussss …. see ya …

 3. Die man is zooo misselijk!
  Hij is altijd dronken, heeft zijn ex Ashw. in elkaar geslagen en denkt dat hij boven de wet leeft…
  En ik kan het weten, ik was backstage op de IFFA en ik weet wat voor een misselijke man hij is. Heb hem zelf gesproken…

 4. Hij wordt gewoon veroordeeld omdat hij n bekendheid is. Die indische mensen kunnen t gewoon niet hebben dat hij zo bekend is. En kom op man…t waren maar 2 herten…enne…wat hij doet in zn vrije tijd moet ie zelf weten…ken genoeg mensen die ook wel vaak dronken zijn….is zijn zaak..

 5. hij is een dood gewone indiase burger die denkt dat hij god is, omdat hij acteur is.

  ik ken grotere acteurs dan een salm kan die in alle opzichten groter zijn dan salm kan, maar niet naast hun schoenen lopen.

  die arme, zielige verwaande zoon van paaa…

  tjepoti

  Jay

 6. Hij is geen misselijk ventje. Salman heeft veel bekende een “break”gegeven. Zo heeft hij ook o.a. wat kunnen betekenen voor oudere mensenin India. Salman heeft een goed hart…..

 7. nou mensen ik zal jullie zeggen voor een plegen van een misdrijf moet je toch gestraft worden dus ik vind dat deze gast gewoon gestraft moet worden want hij heeft iemand neergeschoten of zo wie misdrijf pleegt moet gestraft worden stel nou ik schiet 1 van jullie dierbare neer wat zullen jullie der dan vinden als mijn straf wordt uitgesteld

 8. wat erg zeg voor salman..goed voor hem…mensen doen alsof hij god is maar als ik de ware salman ziet dan moeten jullie praten…ik heb hem zelfs persoonlijk meegemaakt…voor hem is geld belangrijk en voor de rest…nothing…..respect voor de mensen die het wel verdienen…..

 9. ik hoop dat Salman snel naar nederland komt en dat hij zijn schow goed kan doen…….ik hou van je Salman Khannnn. en het komt vast wel goeddddd

 10. Ik ben blij voor hem, jullie denken dat jullie hem kennen maar dat is niet zo! Hij is een goed persoon! respect to the real bollywood king!

 11. real bollywood king donder op man….Hij gaat alleen maar uit op geld en houd er van om misselijk te doen met zijn scheeven bek.Ik heb hem ook meegemaakt met iifa award ik stond naast hem en toen vroeg ik om een foto met hem te maken zegt hij plotseling ken ik jou wie ben jij om dat te vragen(in het engels)……!!!Toen werd ik weg gehaald bij hem en toen liep hij even later langs zeg hij kapsjones…..Wat denk hij wel niet???Mijn god hij denkt hij is filmster hij is alles donder op man.Wie ben jij alleen iemand die in film’s laat zien hoe misselijk jij je leven kan doorbrengen,met drank sigaret en je enge kop……Dehhhhmmm en doe normaal als ik iemand doodschiet word mijn straf eg niet uitgesteld alleen omdat ik niet beroemd ben:@ ga weg joh je bent niks als je beroemd ben je kan dan alleen goed actereren..! Ofniet mensen? misschien kan je wel een grotte fan van hem zijn dat kan wel alleen denk niet te goed want hij is niet de persoon die jullie denken (K)(K)(K) kus Sandhana

 12. natascha
  salman is sexy en cool hij is de enige mooieste jonge in de india ik ben bkij dat hij vrij is kusjeeeees salman ikwil je personkijk kennen ciaoooooooooo i love you

 13. Als 1000 mensen mij een handtekening zouden vragen zou ik daar ook simpel van worden hoor….denk dat iedereen wel’s een slechte dag heeft….enne Jay….ik weet wel als mijn pa zo’n grootheid was als Salmans pa…was ik ook wel graag Papas Kindje hoor…

 14. Sadhana gelijk heb je .. maa rniet aleen hij is zoo ook andere sterren … echt geweldig willen ze zijn en als ze nu voor de rechter verschijnen worden ze net kleine kindjes ….

  maar hij verdient zjin straf wel….

 15. eeeey salman khan je bent egt gek
  weetje wat ze zeggen boontje komt om z’n loontje. eigen schuld. had je het maar niet moeten doen. 🙂 🙁 😐

 16. zo man hij moest blijven ik vind het niet leuk voor die dieren en hij zou het ook niet leuk vinden als wij hem zouden dood schieten gah weg man het moest doorgaan :@

 17. ik ben echt blij dat salman is uitgesteld.meisjes Slman is de beste jonge in het wereld ik hou van hem zijn film chori chori chupke chupke is gewoon geweldig.Salman je bent de beste van alemaal i love you kusjes ciao

 18. waar gaan we heen? 1 jaar gevangenis straf voor het doden van 2 dieren dat is wel domm.

  mensen wie weet wanneer salman naar Nederland komt??

  ik woon in België maar ik wil Salman echt zien, en het kan mij helemaal niet schelen of hij een misselijk ventje is of niet IK HOU VAN SALMAN KHAN’S FILMSSSSSSS PUNT UIT!!!

 19. salman khan is gewoon de beste actuer in india en die mensen zijn gewoon jaloes op hem succes
  en de knapste en hij heeft de mooiste miesje gepaakt

 20. jah salman khan is goede mens maar ik hou niet van hem ,maar k hou wel van hem films en hij is wel knap maar jammer dat hij gaat 1jaar of5jaar naar gevangenis maar ja hvj salman

 21. jah salman khan jammer voor jou maar sharuk khan is gewoon de beste van iedereen salman khan maak allen problemem man hij is niks joh maar ja mensen laat jullie msn ook er achter

 22. F* te mensen hier . salman khan is aardig man:P lekker voor die hert ik zou het ook doen 1 jaar is te veel ze zijn gewoon jarloers haaahahahahahah zielig hoor die mensen die hem
  heeft aangegeven ga leven zoeken
  salman khan for life

 23. dutchboy

  staat in de koran of andere heilge geschrift dat je een onschuldige
  dier moet dood schieten dan heeft hij het mis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.