Show Akshay Kumar en Preity Zinta in New York

AkshayGisteren is bekend gemaakt dat Bollywood sterren Akshay Kumar en Preity Zinta te zien zullen zijn in de Broadway-achtige musical “Heat”. De voorstelling wordt op twee dagen (15 en 22 april a.s.) gehouden in New York. Naast deze twee filmsterren doen ook Saif Ali Khan, Sushmita Sen en Celina Jaitley mee. Verder verlenen de zangers van de populaire TV show “Saregamapa” (de Indiase versie van American Idol) hun medewerking aan de show.

Volgens producer Aron Govil is gekozen voor Filmfare award winnaar Akshay Kumar vanwege diens speciale charisma.Preity Zinta “Preity Zinta en Sushmita Sen zullen hun schoonheid en elegantie inbrengen, terwijl sexy Celina Jaitley haar sensuele en uitdagende dansnummers naar voren zal brengen” aldus de producer. In totaal zulen meer dan 50 dansers mee doen aan de show.

17 REACTIES

 1. wow llijkt me leuk joh want aksay kumar en celina jaitley zijn mijn idools maar jammer genoeg ben ik in nederland en hun komen in newyork

 2. jah akshay kumar preity celina shusmitha en saif ofsjow…!Ik zag het ook op Z t.v. deze sjow van akshay komt in april en er is ook een show in mei van slaman die engert:P

 3. Ik weet niet waarom er staat sregamapa de indiase versie van idols want saregampa bestaat al jaren!!

 4. ze zouden toch ook naar nederland komen ??
  tenminste dat staat bij die reclame op zee tv??

 5. ze komen dus echt niet….b4U heeft n andere reklame waar dus echt NL niet bijstaat…geeft nix…Saif heb ik al 2 keer gezien…en Sushmita, Preity en Celina kun je toch vergeten….zou er dan alleen voor Akshay Kumar heengaan….nee dankje. Ze zouden volgens de reklame op 29 april komen…wie gaat daar nou n dag voor Koninginnedag heen??

 6. wauw jullie leven allemaal in NL en al die hindoestaanse films acteurs kome naar daar!! Waarom kome die ook ni in België??????????

 7. Kunnen ze die Preity niet laten opzouten of zo. Dat mensen niet inzien dat ze er niet uit ziet!!!! De gemiddelde markt kantie vrouw ziet er bij wijze van spreken leuker uit.

 8. je bent gewoon jarloes man je kan niet tegen dat zij zo mooi is ik weet het en kijk eerst naar je zelf voordat je naar iemand anders iets zegt :@:@:@

 9. todelodoki, :@:@:@:@:@
  maak je ogen schoon volgens mij is zij 10 keer mooier dan al die nader mogolen (maar kajol is mooier) neem rani nou preity is veel mooier dan haar! dus ik zou mij bek maar houden als ik jouw was.niemand had om jouw mening gevraagd!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.