Bollywood film vertraagd door paard

Rang de Basanti - Bollywood.NLDe wereldwijde release van de Bollywood film ‘Rang de Basanti‘ is vertraagd vanwege het illegale gebruik van een paard in de film. Volgens parlementariër Maneka Gandhi is er door de filmmakers geen toestemming gevraagd aan de Indiase ‘Animal Welfare Board’ om een paard in de film te gebruiken. Toen de ‘Animal Welfare Board’ zelf een bericht stuurde naar de producers werd daar ook niet op gereageerd. Daardoor heeft de film geen certificaat van de Indiase overheid en mag de film in India niet vertoond worden. Ook mag de film het land niet worden uitgevoerd. De film zou vrijdag uitkomen, maar de release is nu gepland op 27 januari a.s. In de tussentijd moeten de producers alsnog de papieren regelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.