Sanjay Dutt voor de rechter in Mumbai

Bollywood acteur Sanjay Dutt is vandaag voor de rechter verschenen. Tijdens een speciale zitting van het Terrorist and Disruptive Activities (TADA) hof in Mumbai, moest de acteur tekst en uiteg geven over zijn banden met Mafia baas Abu Salem. Dutt wordt ervan beschuldigd twee AK-56 wapens (foto) in bezit te hebben, die hij gekregen had van Salem.

AK 56 - Bollywood

Abu Salem is de hoofdverdachte van de bomaanslag in Mumbai (1993), waarbij 257 mensen omkwamen en meer dan 1.000 gewonden vielen. Eerder werd ook een andere Bollywood acteur, Salman Khan, in verband gebracht met de terrorist.

4 REACTIES

  1. LAAT DIE MENSEN TOG MET RUST JOH!!! Eerst was/is het Salman Khan en nu Sanjay Dutt.Mensen.Get A life ne laat ze met rust.Het zijn overigens twee topacteurs

  2. waarom neem je het op voor die gasten? ze zijn toch verdacht? en top officials van india met zijn inlichtingendiensten verdenken die man ervan banden te hebben met die terrorist. wie ben jij dan in godsnaam! om te komen zeggen dat (nog erbij wij?) ze met rust gelaten moeten worden? meisje ga in je achtertuintje bananenbomen planten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.