MTV Immies awards uitgereikt in Mumbai

MTV Immies 2005Gisteravond zijn in Mumbai de MTV Immies awards 2005 uitgereikt. De Immies (Indian Music Excellence Awards) is India’s enige muziek awards show, waarbij prijzen worden uitgereikt in de categorieën ‘Best Performance in a Song’, ‘Best Film Album’, ‘Best Indi-Pop Album’ en veel meer. Onder de genomineerden waren onder andere Abhishek, Ash en Adnan.

De Immies stonden dit jaar in het teken van de aardbeving in Pakistan en beloofde bij te dragen aan het helpen van de slachtoffers. Tijdens de repetitie van haar optreden voor de Immies, raakte actrice Bipasha Basu geblesseerd aan haar knie. Ze werd met spoed overgebracht naar Lilavati Hospital waar een MRI scan werd gemaakt. Gelukkig viel het mee en kon de actrice na een paar dagen rust haar optreden gisteravond gewoon voortzetten (zie foto hieronder).

Bipasha Basu - REUTERS foto

Een aantal winnaars van de MTV Immies awards 2005:

– Sonu Nigam: best pop album
– Jagjit Singh: Best Ghazal album
– Abishek, Zayed en Aishwarya: best performance in a song (film Dus en Kajra Re)
– Kunal Ganjawala (Salaam Namaste) en Alisha Chinai (Kajra Re): best singers
– Yash Chopra: Lifetime Achievement Award
– Ustaad Amjaad Ali Khan en Bismillah Khan: Best Classical Instrumental Album
– Abhijeet Sawant: Best Non Film Talent en Best (Male) Pop Act
– DJ Suketu: Best Remix Video Song voor “Kya Khoob Lagti Ho”

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.