Drie Bollywood huwelijken deze winter

Eerder konden we je al melden dat Aamir Khan op 1 januari gaat trouwen met zijn vriendin. Aamir is een paar maanden geleden gescheiden van zijn vrouw Reena en gaat nu verder met Kiran Rao, assistant director tijdens de opnames van zijn film Lagaan. Maar er is nog meer slecht nieuws voor al die dames die weg zijn van de Bollywood boys Fardeen Khan en Emraan Hashmi. Beide zullen deze winter in het huwelijk treden met hun geliefde.

Fardeen Khan zal op 16 december trouwen met zijn vriendin Natasha Madhvani, dochter van de legendarische Mumtaz. Nieuwkomer Emraan Hashmi heeft nog geen exacte datum genoemd, maar heeft Bollywood bladen verteld dat hij deze winter wil trouwen met zijn vriendin Parveen Shahani.

3 REACTIES

  1. sow man…die cute emraan…wil hem wel zien trouwen..sow swweeeet…hij kan egt wel goew acteren…lekkrdingetjuh van je parveen:P
    haha owkej veel plezier op je trouwdag en huwelijksnagt 😛

  2. wel jammer dat emraan gaat trouwen hij is so sweeeeeeeeeeeeeet en cute..wil hem wel zien trouwen maar ja als nog alvast gefeli en veel plezier met je aanstaande echt genoot veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel loves aan emraan kusjes kusjes kusjes van alisha i love him sooooooooooo really mutch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.