John Abrahams in het ziekenhuis

John AbrahamBollywood ster John Abraham is gisteravond behandeld in het Lilavati Ziekenhuis in Mumbai, hetzelfde ziekenhuis waar Amitabh Bachchan vorige week werd opgenomen. De 32-jarige Abraham werd opgenomen omdat hij hoge koorts had en verder onderzocht moet worden. De acteur heeft vanaf midden november, toen hij vertrok naar Kabul voor opnames van z’n nieuwe film, last van koorts en de longaandoening Bronchitis. Hij heeft daarom de werkzaamheden voor de film ‘Kabul Express’ moeten afbreken en werd teruggevlogen naar India.

81 REACTIES

 1. ohhhhh john ik hoop dat het met je snel beter gaat !! johnnnnnn ik hou erg van je mijn droomboyyyy mijn sexyydroomboyyyyyyyyy beterschappppppp ik weet hoe dat nu voel als je van iemaand houd en die liegt in ziekenhuis ik weet nu wat alle amitabh vens gehaad hebben
  het is zo stom dat gevoel in je buik

 2. johnnnnnn:'( mijn john ik ben ongerustttt ik kan nieks doen ik ben erg ongerustttt joh i luvvvvvv youuuuuuuuuuuuuuu (k) mijn jaanuuuu

 3. ahhh Johny
  veel betersgaap Jan
  en begin gelijk aan je niuewe film ‘kabul express’ ben benieuwddddddd zijn eerste film in afghanistan

 4. beterschap mijn johnnnnnn en hoop dat je snel weer beter word. die ziekenhuis waar amitabh laag en nu john heeft echt heel geluk dat twee superstar….. en verder weten julie het wel maar mijn droommbooyyy johnnn beterschap en word snel beter(k)

 5. ooh beterschap lieverd ik hoop dat je snel beter wordt en weer snel met je film kabul express weer begint en ik ben benieuwd hoe het wordt zeker een mooi film 😀 van mijn land en het is in mijn land gemaakt afghanistan jah jah mensen afg is altijd de best gebleven
  ik love you john abraham
  groetjesxxsjes lina en maryam jannie

 6. neeeeeee als bipasha ook ziek is dan is het echt nie meer leuk eerst amitabh en dan john nu bipasha weet iemaand misschien hoe het met john gaat ik ben echt ongerust !! maar ik hoop dat het met john goed gaat en bipasha !!

 7. john abraham had gewoon koorts maar hij ligt nog steeds in het ziekenhuis!! het was ook een probleem met zijn voedsel!! hij had een strenge dieet zoals ik het hebt gelezen en die heeft hem ziek gemaakt in Afghanistan, wardor hij terug moets voor opname en controle in indiaas hospital!!

 8. ah ga denk je gelijk hij gaat naar afghanistan,hij is afghan, gah ze gaan ook naar pakistan.ik ben ook een khan,denk je dan gelijk Dat ik ook afghan ben,ONZIN.

 9. oooh is bipasha ook ziek ….
  Maar hoe zou dat komen, Bipasha en John tegelijk ziek…=P
  Nou John en Bipasha veel beterschap
  kusjessssssssss LOVe Johnnnnnnnnnn

 10. hey ik ben afg maar nu schaam ik me dat ik een afg ben want john werd door mijn land ziek uuuuuuuuuuuuu afg! maar goed ik ga in kersvakantie naar india maar 2 weken dus ik ga zekerrrr naar john en srk en amitabh en heelveel andere !!! doei… doei…

 11. Jah het gaat prima met hem…k was gisteren met een bosje bloemen naar hem gegaan….hij is er helemaal weer bij om te gaan acteren 😛

 12. wjooooooooow om my goshhhhhhhhh hopen maar dat alles weer goed gaat hoor
  😀 luve you 4oh eveh john 😀 bye kisses en greets from mej

 13. johny boy:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S
  bter kom je snel uit die hospital en word je beter:(
  sterkte p0ppieJ
  je vrouwtjuh monique:P

 14. hey ik weet niet maryam of jij nog wat over hem weet hij iss 100% afghaan dat moet jullie allemaal weten jhon abraham is afghannnnnnn

 15. wat! is hij echt afghan,leuk maar hij is half iranees.
  nou ik was gister bij hem,
  was echt leuk, en hij zei dat hij zich weer beter voelde en hij was zo lekker ufff
  uske bina me nehi jisekti

 16. jaja jij de vrouw van john nou ik zaal je even wat vertellen john heeft nie vrouw hij heeft
  bipasha basuu…:p

 17. hye jhon ik hoopdat je snel beter word ik mkom uit afghansitan dus ikw eet het en ik weet hoe het voelt om in een ziekenhius te ligen dus hey als ik iest voor je kan doen bel me hhahah
  beterschap xxxxxxxxx me

 18. hij is niet afghanz, warom denken jullie alle afghane gelijk van dat alle indiaanse accteuren gelijk afghanen zijn.dat begrijp ik niet.john is half hindi en half iranees ,dus kom niet hier praten.als ik nu zeg dat shahrukh pakistaans is gaan jullie gelijk zeggen nee hij is afganz,ga met die afghane.terwijl sk en salman kashmiris zijn

 19. oh mijn god ik hoop dat john snel beter word als er wat met hem gebeurt kan ik niet meer leven hij is mijn leve

 20. heey beter schap john ik ben benieuwd hoe de nieuwe film is lijkt me leuk
  I love you jonh

  eerste film woow in afghanistan moimoi

 21. hi

  John’s condition is now quite stable…
  trouwens…alle da gedoe van dat john is afghan is niet waar. ik zou het willlen maar helaas is het niet..
  dus afghanen accpt. het gewoon.

 22. is ie nog steeds nie beter:(….nou als het zo is, hoop ik dat je snel beter word sexyy john
  LOVE UUUUUUUU JOHNNNN

 23. hey (me) jha maar zo bedoelde ik het ik haad het over de weer in afghanistan dus ik weet self ook wel dat hij geef afghaan is hoor maar hey zulen eer mee ophouden ik denk niet dat jhon het luek vind als we telkens rusie maken

  xxxxxxxxsetara

 24. hoi
  afghaan girl je hebt gelijk wij houden heirmee op da zal hij egt nie leuk vinden …..

  Tamana—- ik had ergens gelezen da hij wa beter is gewordne……

  doei doei

 25. hi
  ik hoop dat je snel beter wordt en ik ben echt benieuwd met je nieuw film “kabul express” zal zeker een super film worden
  veel beterschap en sucses met je film schatekke love you

 26. heey menzen hoe is het
  oh nee mijn johnny is ziek!!!!!!!!!!!!
  hoe KAN DAT NOU?????
  BTW HET MAAKT MIJ NIX UIT OF HIJ AFG IS OF HINDu hij is mijn johnny klaar!!!!!
  johnny wordt snel beter heel afghanistan wa8 op je
  hvj john ur lover 4 ever

 27. ohhh john ik wens je heel veel beter beterschap ik hoop dat met je goed gaat ik hou van je love you nazanin

 28. Veeeel beterschap JOhn
  en trouwens het gaat nie om die voedsel..maar het is gewoon heel erg koud in afg..dus het komt do0r die weer..!!

  Maahja srk komt oorspronkelijk uit pakistan..zijn grootouders en ouders komen uit een dorp uit pakistan ..ennuh john is half iranees en half hindi maar sommige seggen dat hij half paki is dusz..yah

  ik hoop dat hij snel weer beter word en truug naar AFG gaat ..verder met die filmm

  SHOW BE NIEUWSGIERIG NAAR DIE FILM GEACKK..!!

  XX AFG GURL:d

 29. hahahahah ?
  met wie gaat hij eigelijk en nieuwe film.
  maken met welke actrice
  en dat ook in de kbul .
  ik ben zelf ook in kabul geboren
  haha maar ik vind hem wel zielig
  ik hoop voor hem dat hij beter word.
  groetjessssssssssss Tina xxxxxxxxxxxx

 30. hey mensen hij is al beter, dus maak jullie geen zorgen, dat zei die gister toen die bij mij ging eten haha ,joke, en hij is helemaal niet afghaan, jammer he

  love you john,

 31. ik vin het jammer voor jhon omdat je weet nooit dat hij een echte moslims dat moet eerst gevraagt worden of dat waar is dat moslim is

 32. ik vin het jammer voor jhon omdat je weet nooit dat hij een echte moslims dat moet eerst gevraagt worden of dat waar is dat hij moslim is!!!!!!!!!!!!!

 33. hey sofia waar bemoei je ermee heb ik gesecht dat hij afghaan is neej dus asjeblieft hey wat ben jij eigelijk en neej het is niet jammer ach weetje bemoie je met je eigen zaken dat is al gnoeg

 34. john abrahams wordt snel beter je bent de mooiste jongen van heel india dus veel beterschap en maak veel films he oke doei!

 35. John Abraham back in Kabul!

  After recovering from his recent illness, the Big B has decided to take
  a break from Bollywood, while John who too was admitted to the same
  hospital as Amitabh has decided to continue with his work. After
  resting for a while, he’s headed back to where he came from – Kabul, to
  complete the remaining part of his film Kabul Express. Following John’s
  hospitalisation, shooting for the movie came to an abrupt halt and the
  rest of the cast and crew returned to Mumbai. The only one who might
  have been happy about this is Bipasha, who could spend time with her
  beau. But now with John off to Kabul, do we see Bipasha sulking already.

 36. john is half iranees en half catholiek so plzz ppl denk niet dat die een afg is

  gelukkig ben je beter sgat kiss love u

 37. JOHN-BIPASHA SPLITS!

  It had to happen someday or the other. Macho actor John Abraham and dusky beauty Bipasha Basu have split. The buzz is around that John was not interested in any relationship which was not concrete. In fact he told one of his closest friend that “I had to opt out from this relationship because Bipasha is not interested in getting married with me. She feels that films are more important than any relationship!” That came like a thunderbolt to John. Without wasting anytime, handsome hunk John found his lost love in actress Lara Dutta. But no one is confirming the story. John always maintained that he and Bipasha were good friends. Bipasha also said that she does not want to comment on her relationship with John. But those who have seen ‘Jism’ would agree that John and Bipasha shared a chemistry which was certainly more than just friendship!

 38. heel veel beterschap johnn.ik hoop dat je snel beter bent en film gaat maken,jou filmen zijn heel sexxyy(K)dunya

 39. omg mijn schattt:S
  word beter schat ,, the sensation moet wel doorgaan:O
  want anders ben jiji dr niej:(

 40. ik begin je fan te worden. omdat je de film the kabul express maakt.
  thanks er voor.
  you are 1 of the best.

 41. oow ik heb heel veel films van john abraham wat s tie knap seg whah ben helemaal geak op hem whaha mooiboy

  john mijne droompriins whahah

  whha ff seri hij kan gd spelen whahah

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.