Amitabh Bachchan herstelt na operatie

Amitabh Bachchan is in de ‘intensive care’ aan het herstellen na een operatie die hij woensdagavond heeft ondergaan. Volgens zijn artsen verkeerd hij niet in levensgevaar, maar zal hij wel drie dagen voor observatie op de intensive care afdeling gehouden worden. De artsen hebben een ingreep aan zijn dikke darm succesvol voltooid.

Maandag werd Amitabh Bachchan in New Delhi behandeld, na klachten over buikpijn. Dezelfde dag mocht hij weer weg, maar een dag later werd hij toch opgenomen op de intensive care afdeling van het Lilawati Hospital in mumbai.

6 REACTIES

  1. salaam/namaste allemaal
    ik vind het zielig voor amitabh bachan dat hij de tweede keer is opgenomen in het ziekenhuis
    maar rustig aan het komt allemaal goed
    byeee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.