Bollywood leunt zwaar op Amitabh Bachchan

De plotselinge ziekte van Bollywood ster Amitabh Bachchan heeft niet alleen zijn fans ongerust gemaakt. De hele Bollywood filmindustrie is ongerust. Volgens filmanalisten is heel veel geld geïnvesteerd in de megaster waardoor iedere niesbui bij een verkoudheid van Bachchan, de industrie al zenuwachtig maakt. Hoewel hij gisteravond een succesvolle operatie onderging en zijn toestand stabiel is, zal Bollywood pas rustig kunnen ademhalen als hij helemaal terug is in actie. Voorlopig adviseren artsen hem om zeker een week in het ziekenhuis te blijven.

Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan is al jaren de best verkopende ster in de Bollywood industrie. Zijn populariteit is groter dan de charme van drie Khans – Shah Rukh, Salman en Saif – bij elkaar. De superster heeft dit jaar al vier kaskrakers geleverd en nog voor het eind van het jaar komen er twee films bij. Op 9 December komt de film ‘Ek Ajnabee’ uit en op 21 december ‘Family’.

Link: Movie-makers hope for Bollywood star Bachchan’s speedy recovery

10 REACTIES

 1. ik wens hem heel veel sterkte en beterschap .. en hoop dat hij binnen een week weer op de benen kan !!! maar hij kan wel effe dimmen met zijn drukte !! kijk wel erg uit naar EA en Family!! zijn blunder films gezien de trailer en videoclips!!

  so Mr. Bachchan …u just keep going on but take it easy yaar!!

 2. AB blijft de best en populaire acteur uit India hoog waarschijnlijk is zijn niveau niet in te halen door wie dan ook!

 3. he amitabh bachchan ik wens je veel beterschap en een verdere gelukkig e leven ik hoop dta het snel voorboij is

 4. O wat erg , mijn beste en nogmaals beste acteur van de hele bollywood , ik hoop dat hij snel hersteld en dat het niet ernstig is …

 5. Amitabh neds to live forever !!!!!

  Amitabh Bachchan has died many deaths. This time, his audience is not prepared to let him go. They are not even prepared for the thought of letting him go.

  Amitabh Bachchan needs to live forever. Because in today’s global, liberal and free world, there exists no ideology. No order. And Mr Bachchan represents an order out of the chaos. Susmita Dasgupta, author of soon to be released ‘Amitabh Bachchan: Emperor Of The Fate’, says: “He’s like a desperate anchor for all of us. He is an establishment, the present day Bhishma Pitamah. A pyramid, he offers continuity. He offers the last bill of faith. He reflects entirety.”

 6. amitji is niet te evenaren
  die man heeft natuur talent wat door de almachtige aan hem is meegegeven bij geboorte
  de drie khans die zijn acteurs, ze zijn geen natuur talent als amitabhji.
  al zou je niet drie maar driehonderd khans erbij halen, een natuur talent als amitabhji is op geen enkel manier te evenaren.
  niet gisteren, niet vandaag en ook niet in de toekomst.
  je weet toch amitabhji is de mekka van de indiase bollywood.

  groetjes mannen
  prettig sinterklaas
  hoi.

 7. ai precies Jay …. is dat weer overdrijf?? dacht het niet!!.. tis gewoon de waarheid die voor ons neus ligt en welke we ook moeten accepteren zoals andere dingen in het dagelijks leven!

  heel veel succes met zijn aankomende films.
  we still need that man in de Indian industry !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.