Openbare rechtszaak tegen Salman Khan

Salman Khan blijft ons bezig houden. Vorige week werden alle beschuldigingen van telefonische bedreiging ingetrokken. Deze week meldt het AFP dat Bollywood ‘badboy’ voor de rechter staat i.v.m. poging tot doodslag. Dit heeft allemaal te maken met een auto ongeluk in 2002. De acteur reed onder invloed van alcohol en zonder rijbewijs een aantal daklozen aan en reed na het ongeval door.

(c) AFP File/Photo - Salman Khan

Khan wilde heel graag dat de rechtszaak achter gesloten deuren zou plaatsvinden. Maar volgens zijn advocaat Dipesh Mehta heeft de hoge raad in Mumbai dit verzoek afgewezen. De openbare zitting begint donderdag 22 september.

31 REACTIES

 1. wel, ik kan mij niet voorstellen dat mensen vandaag de dag zo denken over andermans leven.
  Het moesten familie zijn van walid en lima dan zouden ze anders piepen.een stomdronken idioot die op een paar arme mensen inrijdt en zich niet bekommeert wat er met de slachtoffers is gebeurd moet volgens mij gewoon geexecuteerd worden, maar goed voor doodslag mogen ze hem van mij part ook ophangen.

  Oja als iets per ongeluk gebeurt dan ga je je wel bekommeren om je slachtoffers. niet iedereen heeft zo een WREED mantsliteit als KHAN. Of is het zo dat hij zich ALLAH waant als acteur.
  Man er zijn grotere acteurs dan jij, dus get out man.

 2. goed zo jay … dat probeerde ik ook nou eens duidelijk te maken, maar laat ze maar gewoon zeggen …

 3. Rani het is gewwon simpel .. als een doodnormaal persoon i.p.v. Salman Khan was .. was hij bij deze allang veroordeeld met de doodstraf of mischine gewwon enkele jaren cel .. ik vindt dat de wetten en regels die mensen overtreden hetzelfde geldt voor een ieder .. al ben je een president, een bekend populair acteur of een bedelaar die zwerftvan hier tot weet ik veel … dus zeg ik het enige, het moet gewon eerlijk beoordeeld en veroordeeld worden .. dus het ligt in handen van de rechter!!! en natuurlijk ook de wetgeving hoe het in India in elkaar zit voor het dood rijden van enkele slachtoffers!!!

 4. ja waarom moet hij nu gestraftworden omdat hij aish heeft gelaten moet hijdatvoor boeten alsje watin 2002 wat heb gedaan danmoet je ook in die jaarstraf geven niet 3 jaar later datisniet leuk

 5. Het heeft niks en totaal niks te maken met Aishwarya rai …haar laat ik totaal buiten beeld!!! Het heeft alleen te maken met zijn opzettelijke aanrijding die hij heeft gemaakt, want hij was stom dronken die avond … en die arme mensen sliepen gewoon …Hij is gewoon op ze opgereden met zijn wagen … vindt je dat niet zielig???? mensen die liggen te slapen en dan komt een of ander gek hun in hun slaap vermoorden … dat is echt triest mang!!!! Dan wordt juist het omgekeerde gedacht .. zielif voor Salman Khan .. heb een beetje hart en meelij voor degenen die hadden geleden en mischien lijden hun naasten en vrienden nog steeds eronder!!! dat is mijn standpunt en zo bekijk ik het tenminste!!! maar alles ligt in handen van de rechter …

  En wat betreft dat bandje waarop werd beweerd dat Salman khan fout bezig was .. nou gelukkigheeft hij het kunnen bewijzen dat hij het niet is, want als hij niet schuldig is moet hij ook niet eronder lijden!!! En eerlijk gezegd dat vond ik wel zielig voor hem dat hij zoveel moest doorslikken terwijl hij gelukkig op grond van bewijzen totaal onschuldig was.dat had hij mischien niet verdiend !!!

  Maar der is een God die zelf bepaalt wie, wanneer en waar moet lijden en weer met veel plezier van het leven kan genieten .. WANT WIE GOED DOET ,GOED ONTMOET

 6. Het is duidelijk dat hij een crimineel is. Hij was ook betrokken bij de aanslagen India in bombay waarom Sanjay Dutt ook een rol speelde. Het is schande dat deze mensen nog rondlopen.

 7. salman is onschuldig
  dat was een ongelukje
  hij is zeker geen crimineel
  hij is een schat
  een heel goeie acteur, he`s hot,he`s the best en he`s sexy
  groetjes risha 🙂

 8. ja ik ben met je eens risha ik begrijp somige niet iederen kan toch fout maken nou dan en dat hij niet exspressss hoor

 9. ja dat bedoel iknou een onguliuk kan gebeuren hij heeft toch al geleden waarom na dire jaar wordt een uitspraakgedaan dat is toch niet normaal hij is zoooooooooooooooooooo mooi enn sweety

 10. salmaan khan is gewoon onschuldig salmaan khan is gewoon de beste acteur iederreeen is gewoon jaloers op hem wrm straffen ze hem naar wat hij 3jaar geleden heeft gedaan

  Ik hoop dat met hem niets gebeurt dat ze hem een kans geven
  Salmaan khan is cool sexy is enz.
  MENSEN ZIJN JALOERS OP HEM

 11. hello mensen,
  Ik ben een grote fan van Salmaan Khan, maar toch vind ik het niet terecht wat hij gedaan heeft. Hij moest niet zo dronken worden en dan nog rijden..Ik vind dat hij wel gestraft moet worden tenminste een paar jaar de cel in!!!

 12. het is maar een ongeluk, dat gebeurd wel eens
  hij is toch geen crimineel.

  laat hem gewoon met rust. hij is een goei acteur, vooral in no entry

  hij is onschuldig.

 13. Ben wel gedeeltjelijk eens met je Sitara ! maar alleen wat betreft de straf voor hem kunnen wij niet bepalen .. alleen het gerechtshof!! maar ik vind hem persoonlijk hardstikke schuldig, want hij had die mensen aangereden en dan nog vluchtte hij weg!!

  zo en soortgelijk aanrijding maakte Saif Ali Kkan ook, maar tenminste heeft hij het slachtoffer de nodige hulp aangeboden en heeft hij ook aangemeld bij de politie van het betreffende geval … zo een aanrijding kan nog door de vingers bekeken worden. En hoogstwaarschijnlijk krijgt Saif alleen maar een geld boete in dat geval denk ik!! want hij gaf aan om alle medische kosten van dat kind op zich te nemen.

 14. Hallo,
  Wij vinden dat salman khan een hele goeie acteur is,,!! en hele goeie films heeft!! en een super lekker ding is!!!! groetjes uit nederland!!

 15. Ik heb eff een vraag mensen

  Er zou tog een film van Hrithik uitkomen??
  wnnr komt die nou uit??
  en waar is die tempetation van srk??

 16. heey salman khan is de beste acteur en hij moet zeker niet in de gevangenist als hij dat 3 jaar geleden heeft gedaan asl je dronken bent dan weet je eigelijk ni wat je doet dus das ni zijn schuld hij is en schat en heel knap

 17. Kom nou ffe zeg !! Laat die man met rust.

  Ik kom net uit India
  moet zeggen dat het verkeer gewoon
  1 grote chaos is ! d’r is maar 1 verkeers-
  regel daar : geen verkeersregel !

  80% de kans dat je een aanrijding maakt
  of krijgt !

 18. hallooooo mensen..
  volgens mij is salman khan helemaal niet schuldig. mensen zijn gewoon jaloers op hem.
  tegenwoordig maken mensen zoveel fouten en na 2 maanden vergeten het iedereen maar nu omdat ie een broemde acteur is zeuren ze zoveel die mensen willen geld niks anders. je weet maar nooit misschien is die geine expres voor zijn auto gekomen.india heeft veel arme mensen ze doen voor geld alles. mensen die tegen salmankhan zijn betallen hen.jullie weten nog niks jullie lezen alleen die kinderachtige nieuws.als jullie logisch gaan na denken dan kom je zelf erachter. ik weet alles over hem .hij helpt altijd arme mensen meeste dan andere acteurs………. dus niet meteen hij moet gestrafd worden. ja misschien is ie wel door gereden. als jij was zou je dat ook doen 100 prosent. en hij is een acteur mensen zoeken alleen maar die slechtheid van iemand en niet de goedheid.

 19. ja, hoor……dit vindt ik nou raar. Zijn CHAUFFEUR rijdt iemand aan, en dan krijgt Salman Kahn een beetje de schuld! Salman, ik zou dit niet pikken als ik jou was!!!

 20. k vindt dat ze salam vrij moeten laten hij dee het niet express duss laat hem vrij hvj salman khan (K) ben blij dat je ash verlaten hebt ze is niks waard !hvj salman khan

 21. Nou Salman khan is een schat hoe kunnen ze dat nou doen. Ik hou van hem en hij is een lekkerding. Salman khan wild you to marry to mie moetse chadie garoky I love you i love youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Je bent een schat dat ze dat doen het is hun eigen schuld dat ze op straat hebben geslapen. I love you.

 22. Salman khan je doet het prima ga zo door en je bent heus geen crimineel laat hun maar denken wat zij maar willen en trouwens jij bent de beste acteur van al die jongens die daar zijn maar vergeet John abraham niet hij is ook goed maar jij bent betr

 23. Salman khan jij bent de beste en trouwens wanneer maak je een nieuw film je bent een schat en vergeet mij niet Okeeeeeeeeeeeee en trouwens jij bent de beste acteur en John Abraham ook maar jij bent veel beter I love you Bijeeeeeeeeeeeeeeeeee

 24. Het kan iedereen gebeuren zo een ongeluk ben het eens dat hij moet veroordeeld moet worden maar hij het geluk dat hij de macht heeft.
  Laat hem genieten van zijn leven en hoop het goede voor iedereen

  Salman The Best Actor

 25. KILL that freak wat denken ze dat ze acteur zijn en dat ze alles kunnen doen en wat zegt widjay MACHT ja in de filmen.

  Gasten komen aandacht te kort in de real life neem voorbeeld van een anderen KHAN zoals sharukh, Salman wilt gewoon Sanjay na doen maar dan mag hij nog heel wat oefenen en geen vrouwen slaan zoals Ashu waru rayu my love jaane jaan your my love

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.