Rani Mukherjee deelt ervaring met film Black

Bollywood actrice Rani Mukherjee en schrijver Javed Akhtar hebben gisteren de eerste Indiase vliegveiligheids voorschriften in Braille gepresenteerd. Jet Airways is de eerste luchtvaartmaatschappij in India die de veiligheidsvoorschriften ook aan blinde passagiers aanbied.

Rani Mukherjee

Tijdens een persconferentie van de luchtvaartmaatschappij in Mumbai was IIFA Awards winnares Rani Mukherjee hoofdgast. Zij deelde de ervaring die zij had opgedaan in de film ‘Black’, waarin zij de rol van een blind meisje speelt. Javed Akhtar was aanwezig omdat hij lid is van the Board of Directors van Jet Airways.

64 REACTIES

 1. ja rani is best mooi maar niet zo mooi als aishawarya & priyaka & bipasha en ik vind rani best goed film spellen maar ik vind niet dat rani de beste is

  groetjes aisha

 2. hee aisha je bent echt dom rani is mooier dan jou joh en dat hoef je ook niet zeggen wat je van haar vind
  en gaat niet om hoe mooi ze zijn maar ….
  wie de leukste film maakt
  en ben haar fan van rani en van srk

 3. rani je bent de beste ga zo door
  je maakt leuk films je bent echt de beste
  ik hou echt van echt wel
  sorry aisha maar je moet het niet zo zeggen
  ik hou echt van je rani
  I Love you rani and sharukh
  I love You to
  by groetjes dat ik van haar hou

 4. hey dome halima natuurlijk spellen aishwarya en bipasha en priyaka beter dan rani wie is rani en ik bent vent van aishwarya en bipasha en priyanka en rani is ook niet zo mooi zonder make-up is rani een monster weetje en je heb mij nog niet gezien hoe kanje weten dat rani mooier dan mij is en hou je groote mont dicht!!! en als ik je ziet dat je nog wat stoms gaat schrijven dan hebje het met mij te maken.

  de beste acchtris priyanka & aishwarya & bipasha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  sorry halima maar ik ben echt vent van priyanka aishwarya bipasha en ooja het gaat natuurlijk of ze mooi zijn als ze niet mooi zijn zijn ze niet en acchtris en ik zij niet dat rani niet mooi was rani is wel mooi maar niet zo mooi als mij 3 schaatjes nou doei

  greotje aisha

 5. ik dom nee halima doet dom ik niet dat weet ik zeker!!!!! als zij van rani houd dan hoeft ze niet rare worden aan mij zegen weetje zij doet heel kinder achtig rani is mooier dan mij wat bedeol ze met dat ze doen zo veel make-up op rani dat ze zo mooi word en zij heeft mij nog niet gezien hoe kan ze dan weten dat rani mooier dan mij is!!!

 6. en ik heb niet gezegt dat rani niet mooi is rani is heel mooi zelfs heb ik zij gesproken zij is heel aardig maar halima maakte me boos
  nou nu gelooft niemaand dat ik rani gesproken heb maar me zus werkt echt in oscar echt echt waar als je me niet gelooft dan is het julie ze problem niet mijn problem!!!!

 7. wuhahahaha jullie allemaal zijn dom bezig wuhaha wat gaan jullie om een actrices ruzie maken.. omg wat maak het uit wie knap is en wie niet ,, het belangrijkste is je innerlijk en over bollywood actrice gesproken vind ik dat ze allemaal wel knap moeten zijn en natuurlijk talend hebben anders ben je niks daaro in bollywood.. maar goed jullie noemen mij preity zinta niet eens zij is ook een schatje jah :P:P like me 😀 volgende keer wel bij zeggen oki ciaoo dewanas

 8. oh achcha???
  unhone tudjhie se pyaar karte hain???
  lekin woh log to gay nahin hai yaar!!!

  kya kareh ap!!!

 9. Ik ben een grote fan van Rani. Wat een mooie meid, mooie ogen en een mooi en schoon gezicht. Heel veel acteertalent heeft ze.

 10. rani mukherjee is omin mooie maak niet uit of ze lacht of huilt of boos is..:D
  ze is omin mooie gewoon de perfecte vrouw.
  oehhhhhh rani i love you(K)(K)(K)

 11. sorry hoor maar sommige van jullie zijn egt dom bezig met name aish alsof aishwarya niet leijk is zonder make-up net een zombi alle sterren die veel make-up op doen in de film zien er gruwelijk uit zonder make-up kajol en maduri dixit en 100% naturel bij hun is het geen verschil make-up of geen make up duzz aish doe niej alsof je aishwarya bent je maakt jeself gewoon belachelijk

  groetjes dikke zoen hind

 12. Beste bezoekers (Halima, Aisha en Preity),

  Ten eerste: Doe wat aan jullie nederlandse taal!!! Ten tweede: BOEIEN of Rani knapper is dan wie dan ook!!!! Zo typisch van hindoestanen, ze schrijven zoals ze spreken… Stelletje onzin uitkraaiers!

 13. rani je bent echt heel mooi vind ik
  ik vond dat je in chalte chalte film goed speelte met sharuk khan
  ga zo door rani

 14. Rani is ook wel g0ed haha
  voorall in CHALTE CHALTE
  km0est huiilen t0enz e wegging bij Sharukh Khan :'(
  (L) L0ve y0u rani (L)

 15. ik vind rani het beste en het mooiste meisje vooral haar ogen zijn heel erg mooi ik vind ashwarya helemaal niet mooi rani”s ogen zijn veel mooier

 16. een ding is waaar, rani, aish en preity zijn de beste in bollywood.
  en de beste acteurs srk en Amitabh Bachchan.
  dus maken jullie verder geen ruzie!!!!!!

 17. Kijk Rani is gewoon een natuur talent kwa acteren en ze staat op foto`s ook erop als een talent. Haar gezichtsuitdrukkingen zijn erg goed en dat heeft niet met makeup te maken ofzo en haar lach is super schattig, dat kan je ook niet met makeup nabootsen + ze heeft een bepaalde blik in haar ogen. En aiswariya rai is ok, maar er zijn bij ver weg echt knappere mensen dan haar, alleen zij is bekend v. tv en dan denken sommige die haar knap vinden dat ze de enigste is, maar de wereld is zo groot, dus zelfs als ze echt knap zou zijn, zou ze nog niet de enigste zijn. En sommige mensen lijken “hoerig/”trashy” als ze veel makeup op hebben, dat is in het geval v. Aiswariya rai zo en haar gezicht heeft net niet de uitstraling en op het gebied van schattigheid verslaat Rani haar. Ash ziet er soms ok uit, maar ze heeft tegelijkertijd ook iets genieperigs op haar gezicht en Rani ziet er zelfs nog “lief” uit wanneer ze boos kijkt en dat kan niet iedereen. En verder is Preity ook een schatje. Ash is meer door de media overrated, maar dat is ook alles. En ik kijk ook altijd naar de gehele inhoud + leeftijd enzo!

 18. ik vind rani zo mooi
  ik ben een echt fan van haar
  ik zou graag haar eens in het echt willen zi en maar ja….
  in land waar ik woon komen ze niet vaak namelijk België maar ik wil eens graag vragen
  kom eens een concert in belgië doen
  please

 19. rani je ben supper mooi en aishwrja rai ook en jullie spellen goed films dat vind is echt ver cool en echt vet gaaf

  ok doei (K)

 20. ja ok mense, rani is mooi, waarom moete jullie ruzie maken over zo’n domme zaak?

  en ja SUMAN je hebt helemaal gelijk, ik wil ook dat hindoestaanse actors en actressen zoals sharukh, hrithik, preity, aish, abishek… in belgie een constert doen!

 21. iel aish en rani die kleintje zij is niet sschatje ik bedoel preity zinta is pas een sgatje ik weet niet wat voor onzin jij uitkraant maar je bent wel heel erg dom en amitabh bachan beste acteur laat me niet lachen die ouwe van 65 jakes maare preity Y love you and srk!!!!:D

 22. hallo

  ik vind rani echt heel mooi en heel lief

  naar aanlieden van dat ik echt veel films heb gezien maar film waar rani speelt die zie ik heel graaaag
  :P:P:PP
  groetjesxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx love you rani

 23. hey rani is de beste ik vind haar echt mooi en zij is ook mooi hooor
  I love rani:P:P:P:P:P

 24. hi rani tum actor nam ber one of india ………tum ache larke ho………me in kurdistan ka tumse dek nahnge…………tayar goran

 25. luitser mensen rani is mo0i maar de belangerijste ze kan acteren aichwaria is mischien mo0ii maar kan ze acteren zo goed als rani nee. Dus niejj ruzie makne. Maar kijk ook niet allen naar uitstraling maar ook kwa actreen en iedreen now that rani is yest the bestt of evrey won en ook srk the bets !!!!!!! (K)(L)(K)(L)(K)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.