Weblogs verspreiden gerucht over Preity Zinta

Preity ZintaVolgens een aantal weblogs die schrijven over Bollywood, bestaan er topless foto’s van Preity Zinta. Amateur fotografen zouden deze foto’s van de Bollywood actrice gemaakt hebben. Bronnen dichtbij Bollywood in de Indiase stad Mumbai ontkennen dit en noemen het een hoax. Ook een aantal andere sites spreken dit bericht tegen en geven aan dat het gaat om gemanipuleerde foto’s. Maar volgens weblogs en andere roddelsites is het geen gerucht. Zij blijven bij hun verhaal en voorspellen dat de foto’s binnenkort ook op Internet te zien zijn.

Het is niet de eerste keer dat de populaire actrice geconfronteerd wordt met dit verschijnsel. Eerder was ze het slachtoffer van een nep MMS-filmpje waarin ze naakt onder de douche zou staan. Achteraf bleek het om een look-a-like te gaan, maar het filmpje ging heel de wereld rond via Internet.

9 REACTIES

  1. ja man wrm zou ze dat doen ze is niet gek en wie die foto’s hebben genomen zijn grote sukkel.En preity is de sgatigste,mooiste en noem maar op bye

  2. ik ben helemaal mee eens met preity zinta fan natuurlijk is ze geen gek! ze is de sgatigste van de wereld en de wangen ook!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.