Film Aamir Khan is Bollywood kassucces

Mangal Pandey – The Rising, van Bollywood ster Aamir Khan is een kassucces in India. Volgens de website Screen Daily heeft de film het omzetrecord van Hindi films in India verbroken. De eerste week van de film was namelijk goed voor een omzet van $ 5 miljoen. In de eerste drie dagen bracht de film, die op 12 augustus jl. uitkwam, al $ 3 miljoen binnen. Tot deze week toe heeft de film ongeveer $ 8 miljoen opgebracht.

Mangal Pandey - Bollywood

Screen daily verwacht dat de totale omzet voor de bioscoop release ongeveer $ 12 miljoen in het laatje zal brengen. De film van regisseur Ketan Mehta, die opgenomen is in Hindi en in het Engels, heeft ongeveer $10 miljoen gekost. Hoofdrolspeler Aamir Khan heeft twee jaar gewerkt aan de productie.

Meer lezen: BBC NEWS | Entertainment | Film | Hindi film ‘breaks Indian record’

10 REACTIES

 1. Aamir Khan laat zien waarom hij Indiaas beste acteur is op dit moment.. grote respect voor deze man..

  Mangal Pandey РThe Rising is echt ̩̩n van de beste films ooit.. voor mij dan..

 2. ik neem me worden terug laatste schreef ik dat Aamir khan slechte acteur was maar die film is echt nu bij mij nummer 1

 3. Ik ben gaan kijken bij pathe Arena en ik ben zeer en zeer tevreden over het onderwerp en opname locaties real top

 4. Ik heb de film afgelopen donderdag gezien. Aamir acteert weer perfect en de film is ook goed. Ik vind het alleen jammer dat er zoveel van de formule van een hollywood film is gestolen. Maarja opzich is dat niet zo erg, want bollywood staat daar best wel bekend om 😛

 5. kan iemand me vertellen hoe ik aan deze film kan komen of waar ik hem kan zien?
  toen ik twee jaar geleden in maart 2004 in india was werdt ik gevraagd mee te doen in deze film als figurant als engelse officier in een rood pakje met wite banden kruislings.
  ook een scene gedaan op een paard waar ik in paniek moest raken omdat we omsingeld werden door het indiase leger met fakkels ( een nachtscene ) laat even weten aub op rasmoes@hotmail.com bvd

 6. Ik vind Aamir khan & Shahrukh khan De allebeste acteurs van India 😀 Ik vind hun films echt top!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.