Documentaire over Bollywood stuntmannen

Bollywood stuntmenBollywood vertrouwt minder op hightech-effecten dan zijn Amerikaanse evenknie Hollywood, en meer op de toverkunsten van de beste stuntmannen van India. Deze stuntmannen zijn de onbekende helden van de Indiase filmindustrie, die ervoor zorgen dat sterren spetteren op het witte doek. Dagelijks wagen minder bekende sterren hun leven voor een overtuigende opname in een Bollywood film. De omstandigheden waarin wordt gewerkt, zorgen ervoor dat deze mensen balanceren tussen leven en dood.

UTV heeft de eerste documentaire over Bollywood stuntmannen opgenomen. Daarin zijn spectaculaire beelden te zien van geslaagde en minder geslaagde stunts. Deze documentaire is ook in Nederland te zien en wel op 22 September om 22:00u op National Geographic.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.