Aishwarya Rai ondersteunt anti-polio campagne

Jawad AhmedIn een poging om polio in India en Pakistan te bestrijden, zullen de beide landen supersterren met elkaar ‘ruilen’. Volgens de Indiase krant ’the Times of India’ zal Bollywood koningin Aishwarya Rai volgende maand Pakistan bezoeken, om de anti-polio campagne extra onder de aandacht te brengen. De uitnodiging aan Aishwarya is een onderdeel van de ruil met Pakistan, die hun eigen pop ster Jawad Ahmed (foto) naar India sturen voor hetzelfde doel.

Aishwarya RaiHet bezoek van Aishwarya is opmerkelijk omdat Pakistan een importverbod van Bollywood films kent. Volgens de Pakistaanse autoriteiten is het bezoek van haar geen probleem omdat er een verbod is op Indiase films in Pakistan en niet op Indiaase filmsterren. Rai, die door People magazine is uitgeroepen tot mooiste vrouw van de wereld, is India’s anti-polio ambassadeur samen met Bollywood superster Amitabh Bachchan. Beide hebben hiervoor eerder meegedaan aan print en televisie campagnes.

4 REACTIES

  1. woh aishwarya rai wordt beroemd maar denlk ook aan de armen geef hun ook veel geld nou blijven ze jou voor altijd herinneren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.