Awards voor Sunil Shetty en Kareena Kapoor

Bollywood sterren Sunil Shetty en Kareena Kapoor hebben gisteren de Rajiv Gandhi award in ontvangst mogen nemen. Zij ontvingen deze prijs vanwege hun verdiensten en succes in hun vakgebied. Ook de Indiase cricketer Sachin Tendulkar mocht een award in ontvangst nemen, die vernoemd is naar de vermoorde oud minister-president Rajiv Gandhi.

Rajiv Gandhi Awards | By REUTERS

De awards werden door de jongerenafdeling van de politieke partij ‘Indian National congress’ (Congress party) uitgereikt in Mumbai. De echtgenote van Rajiv Gandhi, de 57-jarige Sonia Gandhi, is op dit moment voorzitter van de partij. De van afkomst Italiaanse Sonia Gandhi is, volgens Forbes magazine, de derde machtigste vrouw op aarde.

14 REACTIES

 1. i loev you kareena kapoor ik kan niet zonder je leven ik hoop dat je snap wat ik daarmee bedoel dat ik jou allergrootste fan ben goed zo mooie aard voor jou je moet er nog meer verdienen als het aan mij lag zal ik alle aawards aan jou een hritik roshan geven ik ben julllie allergrootste fan die er besttaat nou jah bye
  -xxx-

  bye bye

 2. kareena
  kareena poor als ik naar jou in de t.v. ziet denk
  ik altijdt naar jou als jij huilt kan ik niet zien het doet mijn heel veel pijn jij laat mijn huilen als jij lacht is mijn hart vrolijk
  maar in film fida wow wat moet ik van zeggen
  ek fida hai en dat ben ik ghawer
  ik hoop dat je een keer sammen met john abraham
  film maakt I love karrena kapoor ghawer john abraham good bye

 3. hi john als goed ik ben je grote ven men

  als kids ik kijk naar jou alle film ’s
  en ze zijn cool ghawer nadeem bye

 4. hey people…
  ik hou van je kareena
  ga is een keer werke met john man
  je bent egt ene sgat van me
  love ya

  x-x-x-x van fariba

 5. sunil shetty is de best!!!
  dat is nie mijn mening.
  maar dat is gewoon ZOOOOOO
  ij super een HERO!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.