Bollywood verovert Afghanistan

Bollywood is hard bezig om Afghanistan te veroveren. Het optreden van Suniel Shetty, Sonu Nigam en televisie sterren Rahul Roy en Hussain, heeft de deuren naar Kabul voor de Indiase filmindustrie geopend.

Bollywood in Afghanistan

Afghanistan is een grote afzetmarkt voor de Bollywood industrie. Ondanks het feit dat het strenge Taliban regime TV en bioscopen in de ban deed, zijn Bollywood films altijd populair geweest. Het was alleen moeilijker om ze te vinden en gevaarlijk om ze te bekijken.

Met name actie films doen het goed in Afghanistan. Daardoor geniet Suniel Shetty meer populariteit dan Shahrukh Khan of Amitabh Bachchan.

41 REACTIES

  1. EINDELIJK!!!!!
    eindelijk is dat (****) taliban weg!!
    nu kunnen ze tenminste met een gerust hart naar hindi films kijken!!!

  2. oke…
    plzz hou je bek!!!
    hou je mening plz voor je…maar afghanen houden eenmaal van actie films en niet van dat love films…snappie???
    en suniel shetty doet het dus waarschijnlijk goed daar in dan die shahrukh…

  3. hey bollywood is wel beroemd geworden door de afghanen afghanen houden vroeger van bollywood en ze houden er nog steeds van farahnaz ben je een afghaan maar afghanen zijn toch verschillen net als andere mensen de een houdt van love films en de andere houdt van actie films nou jah van mij part diana moet je je bvek gewoon houden want afghanen zijn niet jaloers maar jij volgens mij wel hoor

  4. thnx kareena !
    ja, ik ben een afghaan…
    ja en die films in afghanistan zijn inderdaad heel populair..!!!

  5. waarom maken jullie ruizi toch !!dat vind ik heel lelijk van jullie wat van soorte onzin dat allamaal!!!!!!!!!!!!!

  6. Diana snap je nu een beetje waar we over hebben
    of ben je nog steeds domkop.en trouwens wat bedoel je met jaloers.wij hebben nog steeds geen uitleg gekregen van jou.

  7. ik ben een afghaan en ik hou meer van bollywood films dan van afghaanse, want afghaanse zijn pas beginnelingen in films maken.ze zijn net begonnen met films maken enzo…omdat in de tijd dat de talibans er waren in afghanistan geen films mochten kijken enzo enzo…

  8. Hallo iederen!!!
    ik ben arezuo en ik ben een Afghaan! ik veraag me af waarom maken jullie ruzie ?? ik wel iets tegen jullie zeggen dat ruzie maken is niet goed!!kom op iederen stope met ruzie maken en schrijven sorry tegen elkar!!!!!

    groet van arezuo

  9. hola ik ben half afghaans.ik vind leuke filmen leuk dus maakt niets uit of dat een bollywoodse,afghaans of hollywoodse film is.als je het maar leuk vind.en trouwnes chinees filmen zijn ook leuk.vind ik tenminste.
    adios

  10. ik ben half hfghaan en half indies mijn moeder is van india en mijn vader is van afghanstan ik ben in india geboren! ik ben nog nooit naar afghanstan geweest en ik kan niet zo goed de taal van afghanstan praten ik ben alle 2 jaren in belgei ik kijk eve graag naar afghanse filmen als indise filmen ik wel zo graag naar afghanstan gaan!

    goda hafez

  11. yow wat doen jullie allmaal stoer hier zo man damnn het gaat mar om film’s hahahh dom mensen zeg afghaans en hindi iederen is zelfd toch marja alleen niet f**k met een afghaan klaar 😉
    je weet toch salman was hier 😛 hahahah

    adiosss

  12. he allesandro en salman khan dankzij afghaanen is bollywood beroemd geworden en f k met jullie india is wel arm afghanistan niet allessandro gaan hun maar eerst helpen afghanistan is door de oorlog zo maar voor de oorlog was het niet zo dus fuk up with you

  13. ik ben met je eens kareena kapoor goe gezegt.zonder ororlog zou afghanistan de mooiste plek zijn in zuidelijk azie
    .in india is allen de taj mahal leuk en nix bijzonders meer

  14. hallo mensen ik ga binne kort voor altijd naar Afganistan ,ik hou van mijn land en ik hoop voor een goeie toekomst.ik heb wel Nederlandse pasport.wat vinden jullie van?

  15. nou is goed als je je nederlands paspoort niet verliest heb je eigen lijk geluk .. want dan kan je komen en gaan wanneer je wilt want je houdt van je land toch … dan moetje daar maar blijven als je het daar leuk vindt .. is jouw leven .. jij bepaalt en alvast succes ..

  16. heey kareena. je bent de beste. ik ben met jou eens. en ALE wat voor naam heb je onzin. moet je gewoon bek houden over Afghans. want je weet niks over Afghanistan . dus AUB lul niet .

  17. jeh m e g o l e n gaan ze rusie maken over films hahaha sgijt aan die films man
    gewoon RESPECT VOOR AFGHANEN
    klaar nex anders
    majaa ben weg
    doeiii (K)(K) groetjes =XXX= je nagtmerrie
    neej geintje …… groetjes en kissis van een AFGHAN LOVER !!!!!!!!!

  18. agjah ik ben zelfs ook afghaan maajah afghanen worden nooits es volwassenuh snaapen jullie wrom in ons land es altijd rusie iszz

    ajjjoow

  19. Heey;;*
    ik ben hier nieuw
    En ik kijk ook Hindoestaanse Films
    Ik had gehOort dat Bollywoodsensetion In Leiden Komt
    weet Er iemaNd messcHien waneer de kaaten uit verkOOp is en waar je die kUnt Kopen Bedankt NOg
    mSzPakO;;*_

  20. jah idreen heeft een andere menning hier dus volgens me moeten allemaal trug heender gaan en daar helpen das alles

  21. ik heb all reactie per ongeluk gelezen maar da vraag is waarom jullie afghana houden van jou eigencultuer dan… houd maar aub op dan over daal khora.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.