Video van Amitabh Bachchan bij Balkenende

Amitabh Bachchan en premier BalkenendeTwee maanden geleden bezocht de Indiase acteur Amitabh Bachchan Nederland waar hij te gast was bij de Bollywood IIFA awards in Amsterdam. Meteen na zijn aankomst, bezocht hij premier Balkenende in zijn torentje op het Binnenhof in Den Haag.
Balkenende prees de acteur voor zijn bijdrage aan de Indiase cinema en economie.

Tijdens de ontmoeting zijn er opnames gemaakt door de NOS. Deze hebben het journaal echter niet gehaald en zijn nooit meer uitgezonden. Mtnl wist deze historische beelden boven water te krijgen voordat ze in de vergetelheid zouden geraken.

Op de Mtnl-site zijn nu de exclusieve videobeelden van de ontmoeting tussen premier Balkenende en Amitabh Bachchan te zien.

12 REACTIES

  1. vind Amitabh Bachchan beste acteur van India, wil hij wereld leiders en Presidenten ontmoeten, dan moet ie zich wel op voorbereiden om ook in de werkelijkheid met veel zelfvertrouwen als in de movies over te komen.

  2. hey amitabh bachchan is vet cool he shiwa hoe oud ben jij eigelijk nou jah amitabh bachchan is de beste actor van bollywood daarom is hij ook de god van bollywood maare shah rukkh khan wil amitabh bachchan inhalen maar lukt hem toch nooit

  3. shah rukh ken r ook wat van maar kareena ik moet je 2000 procent gelijk geven amitabh bachchan daar is er maar 1 van en niemand kan en zal zo goed worden als hij. hij is gewoon de allergoeiste 4 life. i love big B

  4. Ik geef jullie ook wel gelijk Amitabh Bachchan is heel goed, maar mijn engel Sharukh khan komt er ook wel hoor.
    Ik denk dat shahrukh niet eens beter dan hem wil worden, hij heeft geloof ik veel respect voor die man.

  5. ja inderdaad Maroc Loves SRK … Shahrukh Khan heeft veel respect voor deze bijzondere man en dat maakt shahrukh ook zo groot en speciaal veel bijzonder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.