Britse onderscheiding voor Aishwarya Rai

Aishwarya RaiHoewel het thuis (in India) vanwege het gedoe met Salman wat minder gaat met Bollywood koningin Aishwarya Rai, is zij Internationaal nog steeds een rijzende ster. Op 24 november a.s. mag zij weer een internationale onderscheiding in ontvangst nemen. Op die dag ontvangt Aishwarya van de Britse overheid de ‘Next Step World Diversity Champion Award‘. Deze wordt, in samenwerking met de Next Steps Foundation, uitgereikt aan individuen die anderen aanmoedigen om trots te zijn op hun etnische afkomst en om te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

“Ik vind het een grote eer en ik hoop dat mensen beseffen dat schoonheid niet alleen uit te drukken is in uiterlijk en een goed figuur, maar ook in andere belangrijke kwaliteiten” aldus Aishwarya. Volgens haar is Angelina Jolie een goed voorbeeld van een vrouw die mooi en ‘echt’ is. Jolie doet aan yoga, werkt voor de Verenigde Naties en heeft een sterke eigen persoonlijkheid. Dat is echte vrouwelijk schoonheid anno 2005 vindt Aishwarya Rai.

Op de dag dat zij haar onderscheiding in ontvangst mag nemen, zal zij ook een voordracht houden over issues met betrekking tot etniciteit. Daarbij spreekt ze samen met de voormalige Amerikaanse minister van defensie Colin Powell en acteur Jackie Chan.

17 REACTIES

 1. Ik ben het niet met Ash eens.

  Angelina is wel mooi en heeft veel mooie kanten alleen ook negatieve die naar buiten komen.

  En Angelina zou niet 2005 moeten worden.

  er zijn heel wat vrouwen die er mooier uitzien en die niets hebben laten spuiten. die blij waren met wat GOD gaf.

 2. het is waar dat aishwarya heeel erg mooi is nou wel in die films maar heb je gezien hoeveel kilo make-up ze draagt.Geen wonder dat ze er dan super mooi uitziet.En Angelina Jolie vind ik niet mooi.al is zij nummer 1 op de lijst van de mooiste vrouwen op de werld.priyanka is toch ook mooi.Oh ja aishwarya,rani en preity vechten voor de eerste plaats voor de mooiste.In plaats van preity moest daar priyanka staan.ach ja sommige zijn schoonheidblind.nou whatever doei doei priyanka

 3. en heb je gehoord dat salman en preity sex hebben gehad tussen c.c.c.c.maar ik was ben en blijf zijn fan.
  als sommige mensen te veel geld zien weten ze niet wat ze moeten doen.

 4. hoi alemaal
  nou jah ik ben het niet echt eens met aishwarya rai maar angelina is ook wel kanp maar ze ze heeft ook negatieve dingen zals rani dat zei maar aishwarya rai is van de ene ekant wel mooi en knap maar zzij heeft ook negatieve dingen niet dat ik je wil beledigen aishwarya rai maare er zijun ooki gewone mmeisjes die je op straat tegenekomt die wel heel knap ziijn maar zij hebben misschien niet zoveel geld en daarom worden ze niet beroemd maare jah whatever met de mensen die denken dat ze de mooiste meisjes van de hele erteld zijn nou jah doein doei doei

 5. maar een ding aishwarya rai is wel kanp ze heeft een negatieve ding maar dat is haar oog de ene oog is groter dan de andere oog mmaare verder heeeft ze volgens mij geen negatieve dingen maare mischien hebben jullie ehekel aana haar dat kan natuuurlijkl ook hoor maare jiah het zal wel

 6. he ik vind aishwarya wel heel erg knap hebben mensen nu hekel aan haar dat ruzie heeft met salman khan en dat ze de eenigste is die doorbreek in hollwooden priyanka waar heb jij vandaan dat preity sex heeft gehab met salman

 7. aishwarya rai is kei knap jullie zijn jaloers op haar daarom zeggen jullie dat maar het is toch ook niet leuk dat salman khan haar bedreigt en uitsscheldt nu jah het zal wel weer sommige mensen zijnn echt gek en blind

 8. nou ze is wel mooi en ze is wel misse world geworde n dus waarom zou ze niet mooi zijn andere zouden ze haar oook niet kiezen

 9. jah diana je hent gelijk maar een ding wil ik zeggen aiswharya meend zich erg veel hoor zij denk wel dat niemand knapper is dan haar nou er zijn meer knappe mensen in deze wereld dan haar zij heeft allen mooie ogen veder niks niks en nog een keer niks zij is**** maar ik vind ook niet leuk hoe ze met salman khan doet jullie weten niet wat zij allemaal doet jullie begrijpen dat niet dus daarom is zij een F****B
  ik vind dat zij niet moet overdrijven oke
  oke mensen nog eeen vraag aan hardeep pretty sex met salman watttttttttttt neee dat is allemaal roddeltjes weet je in bollywood is erg veel roddeltjes hoor dus ik geloof niet zo snel wat je zegt en wat ze zeggen

  nou ja ik ga doei
  p.s. geef mening als ik iets fout zeg oke
  en heey ze hebben pretty onder de douch naakt gefild ook heel erg man 🙁

 10. ik wl jullie ee ding zeggen ik weet niet wie jullie zijn ik denk steeds jullie zijn acteurs van bollywood net als priyanka maar goed i weet niet waar jullie mee bezig zijn maar ik vind dat jullie bulshit aan het vertellen zijn preity was niet aan het sex(en) met slaman en aish heeft geen 10 kilo make up dat is gewoon jaloezie.ik vind dat diana HELEMAAL GELIJK HEEFT en wat mij betreft is jullie allemaal hebben jaloezie zoek een leven bij google of in de prullebak je moet je schamen!!

 11. ik wil graag weten wiejullie zijn of jullie actuers zijn ik denk het niet want anders konden jullie geen nederlands nou fijne dag veder. namaste

 12. hey is dat waar wat al die mensen zeggen ???
  en ik vind ashwaria rai ook niet knap en dat is ook zo en er zijn zoveel meisjes knap zij moet niet overdrijven (ashwaria rai ) I hate ashwaria rai ok
  ze doet stoer maar dat is ze niet hahah
  ik ben fan van rani en dat blijft ook zooooooo
  ok verder info heb ik nodig ashwari rai mag de pot op doeiiiii doeii groetjes

 13. valt het jullie dan ook niet op dat ze hier op deze foto veel bruiner is dan je nu zie weet je hoe ze dat noemen body make-up snap niet waarom al die actricen witter en witter willen worden maar jah

  namaskar

 14. ej wa ik vind priyanka heel mooi meisje de mooisste dan kareena dan ayiswaria dan iedereen weetje wie da nie vind zijn schoonheids blied ale daan doeiiiiiiii

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.