Opname Karan Johar film in New York

De nieuwe Bollywood film van Karan Johar, ‘Kabhi Alvida Naa Kehnaa’, zal voor een groot gedeelte in New York worden opgenomen. Aanvankelijk was het de bedoeling om de film op te nemen in Australië en gingen geruchten de ronde dat Londen als decor zou dienen. Waarschijnlijk voldeden deze locaties niet aan de eisen van Johar. In september starten de opnames eerst in Mumbai, waarna verder wordt gefilmd in New York.

New York

Karan Johar’s cast voor de film ‘Kabhi Alvida Naa Kehnaa’ is indrukwekkend en bestaat uit o.a. Amitabh Bachchan, Shah Rukh Khan, Rani Mukherjee, Priety Zinta, Abhishek Bachchan en Kiron Kher. Opmerkelijk is ook de aanwezigheid van Arjun Rampal, die een gastrol zal vervullen.

6 REACTIES

  1. ARJUN RAMPAL is een lekkerrrrrrrrrrrr ding!!
    Hij moet gewoon betere rollen krijgen. Sexy menneke in Dil Hai Tumhara en Dil Ka Rishta.
    Yammie Yammie.

  2. Abhishek is lekker .. je moet hem nu zien ..totaal veranderd van style en vooral op de piccas op Filmfare van Juni 2005 samen met zijn lekkere hitsige vader …

    Djanu

  3. arjun is gewoon zooooooow HOT!!!!! alleen die vrouw van hem ziet er niet uit man! hij kan egt veeeeeeeel beter krijge! maar jah hij is egt zow lkkr en sexyyyyyyy!
    kajal

  4. Al die puto’s zijn maar acteurs man hebben jullie geen leven ofzo dat jullie zoveel aan hun denken en doen en die shit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.