Preity Zinta lanceert nieuwe Head & Shoulders shampoo

Bollywood actrice Preity Zinta heeft afgelopen week haar naam verbonden aan de nieuwe shampoo van Head & Shoulders. Tijdens een persconferentie in Bombay presenteerde zij de nieuwe ‘Head & Shoulders Nourishing shampoo met Vita Zinc en Aloe Vera’. De actrice claimt een goede ervaring te hebben met het product. Ondanks het feit dat ze in bijna elke film een ander, meestal kort kapsel heeft, houdt ze van lang haar en daar zou de shampoo heel goed voor zijn.

Preity Zinta - Head & Shoulders

De nieuwe Head & Shoulders TV spot, met Zinta in de hoofdrol, is opgenomen in Bangkok door bureau Saatchi & Saatchi. Naast de commercial zullen diverse andere uitingen gemaakt worden, waaronder point-of-sale materiaal voor in de winkels en andere verkooppunten. Head & Shoulders heeft al eerder gebruik gemaakt van bekende sterren ter promotie van haar producten, waaronder Salma Hayek, Courtney Cox (van TV serie ‘Friends’) en de Amerikaans TV ster Rina Sofres. Maar ook in India heeft Head & Shoulders in het verleden sportman Ajay Jadeja en Pooja Batra ingezet voor de promotie van producten.

5 REACTIES

 1. so schattig en sjo0ww lieff..:D
  Wuahhaah ik heb vandaag van hrithik gedroomd dat ik heeeeel veeel foto’s met hem en aishwarya maak:D
  Maaja wrom maken hrithik en aish no0it samen een film??

 2. haha hrithik en aish hadden wel een

  film samen gemaakt maar hij

  mocht niet worden uitgezonden en waarom ??

  weet ik ook niet

 3. jij hoe weet je dat dat ze samen een film hebben gemaakt maar waarom mocht die dat niet uitgezonden worden

 4. ik vind Hritik heeeel veeeeeel schtig,lief ,mooi en luk!!!!!!!!!!ik vind preity ook heel veel lief en luk!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.