Filmdistributeur sleept Hrithik Roshan voor de rechter

Filmdistributeur Popular Entertainment Network heeft Bollywood ster Hrithik Roshan, zijn vader Rakesh Roshan en zijn grootvader J. Omprakash voor de rechter gesleept. Popular Entertainment Network heeft zes klachten ingediend tegen de Roshans. De heren zouden afspraken met de distributeur, over het verkopen van de marketing rechten van de zeer populaire film “Kaho Na Pyar Hai”, niet zijn nagekomen. Volgens de advocaat van Hritik, Dipesh Mehta, gaat het om een civiele rechtzaak en geen strafzaak of andere misdadige schending.

De rechtzaak is op 6 juli (eergisteren) voorgekomen. Op diezelfde dag hebben vader en zoon Roshan een overeenkomst gesloten met de Singapore Tourism Board (STB) [foto]. De nieuwe film van Hritik Roshan “Krrish” zal namelijk in Singapore worden opgenomen en de STB zal de Roshan’s daarbij faciliteren en assisteren.

13 REACTIES

  1. k snap het ook nie maar k ben wel benieuwd hoe die film “Kraft” eruit ziet…..!!!

    Peace

  2. ik snap het niet waarom hun voor de rechter gesloopt worden en waarom ze voor de rechter moeeten eerst bewijs zoekeen dan pas voor de rechter slopenm maare willen jullie het duidelijker zijn waarom hij voor de rechter is gesloopt hrithik roshan is mijn sgatje

  3. sang wat heeft die man met zijn kop gedaan?
    bedoel rithik he.want over die pa van hem kunne we nix zegge die man is zo kaal dat ik zijn schedel haast kan zien.en kareena weet je waarvoor ze naar de rechter moeten kan ik je wel bij deze vertelle.
    zijn pa gaf op opsporing verzocht zijn verloren haren op.tja Peter R de vries is bezig met deze zaak.dus word vervolgt!!!

  4. sang ash je hebt weer gelijk mang egt volgens mij ben je de 8ste wereld wonder.
    nou ik wou ff dat sma kareena zegge dat ik helaas de zaak over neem van me collega Pater R de vries.
    enne hij had inderdaad wat probleempjes over zijn kop maar maak je geen zorgen heb me schaam haren op zijn hoofd getransporteert dus he is back!!!

  5. sang wat heeft die man met zijn kop gedaan?
    bedoel rithik he.want over die pa van hem kunne we nix zegge die man is zo kaal dat ik zijn schedel haast kan zien.en kareena weet je waarvoor ze naar de rechter moeten kan ik je wel bij deze vertelle.
    zijn pa gaf op opsporing verzocht zijn verloren haren op.tja Peter R de vries is bezig met deze zaak.dus word vervolgt!!!

  6. ash ik weet niet wat je bedoel!maar hou je b….!!ik weet veel iets dat hritik een liefe man is!!!! wie ben jij eigelijk ash als jij kan niet goede dingen over iemand schrijven dan is beter dat je nieks schrijft!!!!!!!!!!!!!!

  7. ik weet niet of het waar is of niet maar ik hoop dat alles goet zale gaan met hritik want ik mis hem heeeeeeel veeeeel!!!!!!!!ik wel zo snel moglijk zijn niuwe film zien!!!! IK HOU 1000000000000000000000000000keer van hritik

  8. ash hou op!!!!!!!!!! een kop zonder haar is niet erg maar een kop zonder hersenen is wel erg !!!!!!!!!!!!!

  9. morid je heb gelijk ash heeft geen hersenen!!!!! ik vind hritik en zijn vader gewoon de best!!hritik is lief !!!!ik weet niet wat er aan de hande is????????????????????????????????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.