Mallika Sherawat in nieuwe Jackie Chan film

Op een persconferentie in Hong Kong is afgelopen week de release datum bekend gemaakt van de nieuwe Jackie Chan film ‘The Myth’. De film gaat op 23 september in premiere in Hong Kong. ‘The Myth‘ kent een multiculturele cast waaronder de Zuidkoreaanse Kim Hee-sun en Bollywood sex symbool Mallika Sherawat. De film is opgenomen op diverse locaties in China en India en is al eerder aangekondigd in mei dit jaar op het film festival in Cannes.

Jackie Chan and Mallika Sherawat - The Myth

Toen bekend werd dat Mallika Sherawat de rol van een Indiase prinses in de film zou vervullen, gingen diverse geruchten de ronde. Boze tongen beweerden dat sexbom Sherawat de rol had weggekaapt bij andere grote sterren als Aishwarya Rai, Lara Dutta en Priyanka Chopra, omdat zij bereid was volledig naakt in een aantal scenes te spelen. Maar op het moment dat deze geruchten werden verspreid was Jackie Chan er snel bij om de zaak recht te trekken. Op een speciaal hiervoor belegde persconferentie in India gaf hij aan dat Mallika alleen gekozen was vanwege haar charme en acteer talent en dat de film absoluut geen zoen of naaktscene bevat.

Mallika Sherawat

Sherawat, die tijdens het festival in Cannes beloofde om in de nabije toekomst nog sexier gekleed te gaan, is na haar film ‘Murder’ weer bezig geweest met een Hollywoodremake. De film kwam vorige maand uit en is getiteld ‘Bachke rehna re baba‘. Het is een remake van de film ‘Heartbreakers’ met Sigourney Weaver en Ray Liotta.

Bekijk de teaser van The Myth

5 REACTIES

  1. The Myth was so very wonderfull movie…..
    that’s what I see when I watch it’s movie….
    Great job…..

  2. The Myth is very romantic, and extremely good. And god, are the grils beautiful in this movie….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.