IIFA awards show 2005 op TV

Vanavond (zondag 26 juni) hebben veel, met name Engelse kijkers van StarPlus kunnen genieten van de exclusieve en integrale uitzending van de IIFA awards 2005. Op vrijdag startte StarPlus hun laatste IIFA TV weekend met het programma “Weekend with the Stars”, waarin onder andere beelden te zien waren van de aankomst van de sterren en de cricket wedstrijd van Bollywood sterren in het Olympisch Stadion.

IIFA Awards 2005 TV

Hoogst waarschijnlijk zal de hele show niet op de Nederlandse televisie worden uitgezonden, maar wel een 1 uur durende samenvatting van OHM. Volgend weekend, op zondag 3 juli 2005, zal op Nederland 1 van 14.00u – 15.00u de OHM TV extra over de IIFA Awards te zien zijn.

111 REACTIES

 1. SOoSoo hier geven ze egt goed info..nergens anders kon ik info vinden wnnr het op tv komt..
  maar ik wil dat ze alles op ned tv uitzenden..dat zou egt toff zijn man!!

 2. Hallo,

  weet iemand waar ik de dvd van de Bollywood Awarduitreiking kan kopen? Ik ben geweest, maar wil het nog een keertje helemaal zien.
  Ik ben echt op zoen naar dvd.

  Wie kan mij helpen.

  Groetjes Romy

 3. hey Romy ben je op zoen naar de dvd??haahaha
  nee ik snap je wel de dvd kun je eigenlijk over al in de Hindische winkels krijgen hoor anders in Beverwijk daar hebben ze het zeker;);)enne Liza aka srk Lover wie wil nou niet dat het op nederlandse tv komt maar k denk dat je dat nooit moet verw8en want dat doen ze hier tog niet….dan maar een dvd halen he….;)

 4. haa Amitabh Bachchan Fan wat denk je zelf op video is het natuurlijk heel ouderwets als het komt je weet tog…
  enne ik verzeker je dat het op dvd komt;)

 5. ei pagli rani re .. kab tu samadjhije sali … ik bedoel niet ale activiteiten willen ze op dvd zetten ..

  kijk die van Singapure iifa is er niet .. of tenminste kan ik het niet vinden .. het is juist beter vinden ZIJ .. dat het niet op dvd komt man .. maar blijven hopen dat het komt ..

  trouwens wil ik graag vergelijken welke gedeelten zij weglaten en wat ze vertonen, because it was a blast damn performance of Amitabh Bachchan and also Abhiskeh yaar … Salman en Shahrukh were also superb … to ceker dekhan chahije dusra baar .. chahe bhie dvd bhie hi ja kuch aur par .. lets wait and see …

  Amitabh ka djaan …

 6. Amitabh kyu mere ko pagli sali kaha. Itna mad khusha huwo aap ka saheed ke thik nahi hai.
  Aap ka naya movie mein aap bahut kamal ke preformence diya kya baath hai wah wah. Ham dono ke movie aachi se banthi hai. Lekin aap ke beta se bhi bahut mazaa aayi thi woh movie bunty aur babli mein us mein aap bhi bahut jabberdast preformence diya hai. Aur woh gana mein kitna aacha se naache ho aap. Kaajra
  Mein toh aap ke izzat karti hoon aap se bara toh aur koi nahi hai yeh bollywood ke masti mein.
  Challo aap ko bahut sukriya phir milenge kab kaha woh toh nahi jaanti ho mein lekin zuroor milungi.
  Take care bye for now
  ur sweet Rani

 7. what ever wat ben jij 8erlijk zeg!!je zegt tog niet zomaar crazy tegen iemand
  bah wie je ook bent man

 8. Whatever ieder heeft zijn/haar eigen mening maar je kan je reactie ook anders uiten. Heb je het nog steeds niet afgeleerd.

 9. Djie haan Rani ji .. aap ki performace to bhie barie kamaal kie hai… logon ka pants dhile ho djaate hai … ur great Rani … Meri Bubly ..

  Amitabh ka Djaan

 10. Arre amitabh bachchan fan, aap ne ka kaha yaar aise toh aap ko mein kabhi nahi suna hai. Is site mein mad bolo ke sab ke pant dhila hogeya tha. Yeh public wala kya soche kya lekin aap ke saath toh bahut masti hai.
  Kaash aap meri hoti.
  Kaash mein aap ke hoti.
  Tumko dekh kar mere ko dhak dhak hone lagi thi lekin aap toh bahut mahaan hai.

 11. hallo allemaal,

  ik heb IIFA awards volledig op DVD..ik zie dat veel mensen geintreseerd zijn kunnen me even mailen dan zorg ik wel dat ze dvd versie van me krijgen..

  laterzz…

 12. De IIFA show van vorig jaar, in Singapore, kan je bij Rams videotheek in Den Haag kopen.
  IIFA 2005, zal vanaf Augustus ook te koop zijn.

 13. @zaye

  weetje wat ik hier niet begrijp dat mensen hier zaken willen doen als je zo graag zaken wilt doen doe het dan liever anders man.. wil je zo graag dvd’s weg geven doe het dan gratis of eventueel alleen je dvd kosten… maar niet 15 euro voor zo’n gek IIFA Awards.

 14. Mahaaan our mai .. nahin Rani .. main mahaan nahin hoon .. i am just a simple person … from holland .. the real Amitabh is Mahaan .. he is great … mera dil bhi dharakne lagti hai agar mai usko dekhti hoon .. i love him .. he is so sexy … masti with him would be so much fun … he has sweet and soft lips .. a sma tof vaarlijk vassie …

  Amitabh ka djaan

 15. ik woon te ver van denhaag om daar heen te gaan voor de dvd van 2004. hebben ze ook een website dat je het online kan bestellen.
  trouwens echt cool van israr dat hij/zij dat even voor de medemens doet. toppie

 16. ik woon te ver van denhaag om daar heen te gaan voor de dvd van 2004. hebben ze ook een website dat je het online kan bestellen.
  trouwens echt cool van israr dat hij/zij dat even voor de medemens doet. toppie

 17. hi everyone this is an cool site. Is here also someone from india. Mein hindi mein baath kart sakhti hoon yaha pe. Amitabh ka fan aap toh amitabh ko itna pyaar karte ho hey is an model for uss. That man is too great

 18. hey Liza aka srk Lover weet je wat ik denk ze kunnen wel nederlands praten maar ze hebben hun land hun taal en hun cultuur niet vergeten..
  en ze willen laten zien dat ze hindoestaans niet hebben vergeten weet je maar eigenlijk is het irritant om hindisch te schrijven..
  is eigenlijk moeilijk te lezen tog….
  maar ok je hebt wel gelijk dus praat gewoon nederlands dat het voor iedereen ook duidelijk is en kan zijn….

 19. Babliji . aap kaise ho .. main bielkul Amitabh ka fan hoon .. That man is too great .. zaroor .. agar aap chahe to zaroor hamseh hindi mein baat karsakte ho … where ur from Babli .. i like to know u better .. if u like u can mail me .. amaharban@hotmail.com

  Amitabh Bachchan ka Djaan

 20. Oh ho .. Rani .. is goed mevrouw .. nu praten we alleen nederlands ok .. is goed .. ja lijkt best wel moeilijk lezen .. jullie hebben gelijk .. maar dat was een beetje MASTI …

  Amitabh Bachchan ka Djaan

 21. Hi amitabh fan,

  Mein toh thik hoon. Nice to get ur response. Mine roots are in mumbai. But for work im here in holland and mine dutch is very poor.So hows u doing hope everything is going well but i think u must be missing the real amitabh. Aap kitne aachi hai ke mere se boli ke mein aap ke saath hindi mein baath kart sakthi hoon. so sweet of u. Aap india ke ho

 22. No im not from India .. im from Suriname …living here … did u meet Amitabh

 23. Amitabh stays in Juhu and u know what every sunday he is coming outside his building to meet his fans. I know lots of the stars and yes in mumbai they just walking free without any bodyguard. U also can have an talk with them. In the nightclubs u also see them. But in real they dont have the same look. They always using lots of make up.But amitabh he is an gud person lots of ppl have respect for him in mumbai.
  Anyway where is suriname i never heard abt that place.

 24. EeeeeY mensen ..ik heb eef een vraag aan jullie..K heb gehoord dat salman ruziiej had met aish en geen fiilm met hem wilt maken en dat shahrukh ook geen fiilm met hem wilt maken. Maar hoezo dan?
  Uhmm IK had dit geho0rDD::

  Dat Salman tijdens een filmopname met Aish wilde praten en zij wilde dat absoluut niet, en hij bleef doordringen en toen moest Aish huilen, toen was Shahrukh erbij gekomen en tegen Salman gezegd laat dr met rust toen Salman dat niet deed bleek Shah nog steeds door dringen dat ie weg moest en toen heeft Salman: Shah klap gegeven en gezegd dat het nix aan gaat. En toen was Aish helemaal boos gworden!

  Maar k dnk nie dat het waar is wat hier boven staat weet iemand anders het wel?

 25. Eeeeh mensen.. ik heb eef een vraag…Salam en aish haden tog ruzie toen ze gingen dineren en aish gad salman een klap en drom heeft srk ook ruziej met aish..
  en dit heb k van iemand anders gehooord:
  Dat Salman tijdens een filmopname met Aish wilde praten en zij wilde dat absoluut niet, en hij bleef doordringen en toen moest Aish huilen, toen was Shahrukh erbij gekomen en tegen Salman gezegd laat dr met rust toen Salman dat niet deed bleek Shah nog steeds door dringen dat ie weg moest en toen heeft Salman: Shah klap gegeven en gezegd dat het nix aan gaat. En toen was Aish helemaal boos gworden!

  Wa is eigenlijk waar en wie weet hierover meer?

 26. Ik weet een ding .. zij is heel hardgeslagen door Salman khan ..goed voor der .. zij mompelt te veel en lult ook …

 27. dat klopt amitabh fan zij lult en mopelt dat is het enige wat ze kan doen. Ze vernederd ook mensen. En de fans denkt dat ze maar te geweldig is het is wel zo she got some brains what works very good.

 28. @sudesh

  zo zien we weer een andere zakenman die graag geld wilt verdienen van een DVD… Kom op man zoek een andere baan of begin ergens anders aan.. doe hier geen zaken A.U.B.
  mensen ik heb hekel aan als iemand hier wat wilt verkopen wil je zo graag iets verkopen doe het op marktplaats of whatever..maar niet hier.

  Groeten,
  israr

 29. Hi amitabh fan aap kaisi ho thik ho na. woh movie sarkar dekhna amitabh ka ghar hai woh shooting waha pe howa hai.

 30. he bubly im fine yaar . aap kaise ho……..oh achcha thnx very much .. than i will pay much more attention to this film … but i will wait for the dvd .. did u see it .. how was it …

 31. ..ik heb op rtl boulevard gehoord dat sbs6 de iifa awards gaat uitzende…maar wanneer i dunno..

 32. Show gezien op Ned-1. Fantastisch, de sterren zagen er schitterend uit maar ze hadden wel veel weg gelaten. Wat heeft India toch een uitzonderlijk choreografie, mijn petje af voor ze. Shakira en een boel andere artiesten hebben volgens mij veel Indiase dansacts bekeken want de Oosterse invloeden zijn duidelijk te herkennnen in hun zang en dans. Er zullen een hoop Indiase artiesten Nederland als vakantieland beschouwen vanaf heden, laat ze maar komen. Uiteindelijk na vele meningen en kritieken gelezen en gegeven te hebbben…….. kan ik zeggen; “IK BEN TROTS OM EEN HINDOESTAANSE TE ZIJN”!!!!!!!!!!

 33. Ik ben trots om Indier te zijn!

  (moslim, christen, hindu, jain, sikh we zijn allen Indiers net zoals de Filmsterren)

 34. hey,

  iemand had op de IIFA Awards 2005 een roze jurk aan wie weet hoe zij heet???

 35. RANI?

  De mooiste vrouw?

  EVEN SERIEUS WIE HEEFT DIE AFLEVERING GEZIEN VAN VANMIDDAG?

 36. heyy komt er geen herhalin van die iifa award van vanmiddag die op ned 1 kwam ik had alleen de laatste 5 minuten kunne kijke kan iemand me plzz zegge als er een herhaling komt of of het weer komt op een andere zender ofzo

  XxX mEhEk

 37. Even voor NenaNena en anderen die graag “hun ster” in de spotlight willen zetten. Ieder heeft zijn eigen voorkomen waar ze mee opvallen in hun dagelijkse leven, dit kan van alles zijn maar ze hebben allemaal wel iets waar een ander niet van gecharmeerd is, zo ook Bollywood sterren. JIJ NENANENA, (EN ZOVEEL ANDEREN)zal waarschijnlijk de mooiste vrouw voor je buurman zijn maar een hoop anderen geven een eigen kritische mening over jou uiterlijk en karakter eigenschappen. Gelukkig zijn we allemaal verschillend en hebben ook onze mooie kanten als mens. En zo zijn de Bollywoodsterren ook. Ieder zijn smaak.

 38. Hallo ISRAR rana,

  Deze bericht is voor jou, aangezien je hebt vermeld dat je de IIFA 2005 op DVD compleet hebt. En voor wie er interesse heeft kan jou mailen. Nou ik heb je laatst gemaild op de door jou opgegeven emailadres, maar ik heb nog geen bericht terug ontvangen.
  Ik heb zeker interesse in die DVD.
  Zou je mij misschien kunnen terugmailen a.u.b ?
  En anders hier een antwoord achterlaten ?
  Alvast bedankt ! x x x
  Bollyfan Missy.

 39. IK heb iifa vanmiddag gekeken..was sjow fucking lauw!! Maa het begon gewoon 10 min later..
  Maar het was gewooooooooooon topiej topppppppp en shahrukg die lkkrdingggggggg oh so cuteeeeeeeeeee

 40. HAllo Allemaal,

  meestel mensen zijn nu geintreseerd in IIFA AWARDS DVD 2005..
  voor mensen die geintreseerd zijn zal ik nu duidelijk maken wat er precies op dvd staat.
  het zijn 2 DVD’s
  DVD 1 =
  IIFA Schiphol aankomst van Karan Johar, Salman Khan, Abhishek Bachchan and Amitji.

  IIFA FLASHBACK ( dat is waar ze vanuit amsterdam in een stukjes laten zien hoe IIFA afgelopen jaren heeft gedaan)

  IIFA WEEKEND WITH STARS ( dat is een weekendje met stars door de stad..daarbij ontmoeten ze sterren en worden vragen aan hun gesteld wat ze van Amsterdam vinden. en hoe ze tijd hebben door gebracht.)

  DVD 2 =
  IIFA REDCARPET ( dit gedeelte is bijzonder..want hier gaat het beginnen.aankomst op Amsterdam Arena klaar voor Award uitreikingen.
  vlak voor het begin worden hier aan sterren vragen gesteld wat ze gaan doen en hoe ze zullen ervaren.)

  IIFA AWARDS 2005 ( volgens mij hoef ik hier niet uitleggen.. show starts here..dit is een award uitreiking.)

  Waarom niet op 1 DVD?
  makkelijk gezegd omdat het niet op 1 dvd past maar het heeft ook met het beeld kwaliteit te maken ik had op 1 dvd alles gezet maar beeld kwalitei was niet super vandaar dat het op 2 DVD’s is.

  en zoals ik al zei dit is alles is voor iedereen die geintreseerd is 100% gratis.

  mail me niet met of het echt gratis is want volgens mij staat hier duidelijk. maar mail me hoe je wilt hebben.. en waar je woont.

  thanx 2 all.
  it’s me ur ISRAR
  ooopz I forgot my mail ID.. israrrana@hotmail.com

 41. Correctie

  en zoals ik al zei dit is alles is voor iedereen die geintreseerd is 100% gratis.

  moet zijn:

  en zoals ik al zei dit en alles is voor iedereen die geintreseerd is 100% gratis.

 42. I am beautiful
  Tuurlijk dat is waar
  Alleen in mijn opinion is Rani de liefste en mooiste.
  Aish is ook super mooi.
  En Preity is lief.
  Kajol ook

 43. Hallo

  Afgelopen zondag heb ik ook naar de IIFA awards zitten kijken, wat een schitterend spectakel. Zo kennen wij ze niet als hollands-boeren-beschaving 😉 Vooral de allerlaatste show/dans gedoe was schitterend. maar nou vroeg ik me af wie dat waren? was het een aparte groep? en wie was die schitterende dame? Zou namelijk graag wat muziek in die sferen kopen…

  met vriendelijke groet

  Justme

 44. Het waren allemaal BOLLYWOOD acteurs
  en ze danste.
  Dat zie je niet echt in de HOLLYWOOD of de NL cultuur.

  En dat maakt Bollywood leuk.

 45. het was een leuke aflevering afgelopen zondag alleen jammer dat het zo ingekort was, zelfs salman was eruit geknipt! ach ja, wat maakt het ook uit ik ben iig ook op tv geweest 😀

 46. Jaaa t was te gek
  Heb t opgenomen, want was niet thuis.

  Ze hebben idd wel veel eruit geknipt.
  Maar ja al met al een wervelende uitzending:)

  Israr, you’re the best
  Mailtje onderweg 🙂

 47. Maar gelukkig hebben se ut tog uitgezonden..Nenenana je hebt gelijk dat is het leuke aan bollywood tog..!!
  Want het wisselt steeds een beetjuh..steeds met die music ensjow:D

  Maaja het is wel steeds met liefde enshow..en da is het leuke aan:D:D
  Ofnie Gurls:P

 48. ik ben opzoek naar (hindoestaanse) bollywood kleding voor een sport die ik doe. wie kan mij helpen???

 49. Voor de mensen die aan insharra gaan mailen voor de iifa dvd!!! NIET DOEN>
  Ik had haar een mailtje gestuurd en ik kreeg een mail terug met het verzoek haar toe te voegen op msn. Had ik meteen gedaan, kon me voorstellen dat ze gewoon op de chat erover wilde hebben. Maar ze of hij, stelde alleen maar vragen, waar woon je, wat doe je in je leven, vertel over jezelf, studeer je, waar studeer je, wat studeer je.
  Enz enz.
  ik had haar gemaild om die dvd en dat zei ik toen ook, ben het niet gewend om alles over mezelf te vertellen aan een wildvreemde. Werd ze helemaal boos, dat ik onbeschoft was, kattig en leren hoe ik met mensen moet omgaan. Ik heb het juist heel netjes uitgelegd, dat ik het niet gewend ben en dat ik haar helemaal niet ken en hoe het nou met die dvd zat en of ik moest betalen. Werd ze helemaal boos en begon uit te schelden.
  Heb haar uiteindelijk maar toch geblokt.

  Maar het was ook te mooi om waar te zijn, wie geeft er nou gratis dvd’s weg aan iedereen? ik ga hem gewoon lekker kopen in de winkel als hij uitkomt.
  Dus mensen kijk uit!
  GR

 50. Ja dat is dom..je moet nooit geloven als mensen zeggen wij geven dvd’s gratis uit.Wie geeft het nou gratis het zijn gewoon mensen die contact met je willen enzo..

 51. @Priya

  Thanx voor je reply,thanx dat je iedereen hier alert maakt.
  ik vraag me af waarom ze mij toevoegd zonder mij toestemming…
  ik vraag hier aan iedereen wat het verkeerd is met vragen wat je studeerd en waar je woont had iik gevraagd om te zien hoe ik dat dvd moet overhandigen..Maar ja sommige mensen kunnen niet met andere mensen omgaan… priya probeer eerst wat lief te zijn tegen anderen dan pas mag je anderen alert maken.

  ja prima ik zal niet voor iedereen praten maar wel voor jou.. als ik me goed zie ben je iemand die nooit van gratis geven heeft gehoord… en je durft hier ook anderen alert te maken.
  wie begon uit te schelden? wat is uitscheld ? noem een scheld woord wat ik in me gesprek hebt genoemd.. ga nou niet anderen gek maken terwijl je zelf al bent.
  als je me naam niet kan spellen hoef je ook niet zo raar te schrijven israr was wel genoeg geweest.

  wat noem je netjes uitleggen priya whatever?
  mensen ik vind het belachelijk hoe hier wordt gereageerd.

  @Rachna
  ja dat woord ken je niet hey niet iedereen is zelfde als jou Rachna…schrijf niet hoe je bent.

 52. @Priya

  verzoek om me toe te voegen.. waow. kom op priya verzin geen verhalen om anderen te overtuigen dat je hier gelijk wilt geven.

 53. ai mensen ik zie dat jullie Israr her vals beschuldigen … dat is allemaal niet waar .. heb ook dvd van hem gehad maar hij was totaal niet sjooo . natuurlijk gaat hij je vragen waa rje woont .. want anders hoe stuurt hij je het op .. of als het wilt ophalen gaan jullie toch een afspraak moeten maken …

  of willen jullie dat hij het zelf moet ruiken waar jullie wonen .. nou kom op mensen het is al gratis en het is een heel mooi bijzonder dvd .. veel zit erin niet alleen die show maar van de voorgaande jaren ook en een hele weekend met de sterren ….

  Amitabh ka Djaan

 54. Hallo mensen,

  Raar he, dat er nog mensen zijn die menselijk zijn! Israr heeft mij ook een dvd gestuurd, gratis en voor niks. En het wondere eraan, perfecte beeld en kwaliteit.

  Wat de vragen betreft die Israr aan mij heeft gesteld, puur zakelijk. En, iemand op msn toevoegen hoeft niks ergs te zijn. Ik heb geen idee wat er in jou gesprek is gebeurd Priya maar geloven dat er altijd iets achter zit is verkeerd. Blijkbaar zijn er nog mensen op aarde die het ECHT voor niks kunnen doen.

  Waarom Israr dit doet kan ik je niet zeggen maar dat hij het doet is 100% waar!!!

  Geloof het of niet dat is een keus die jij moet maken!

 55. KAN IEMAND MIJ AUB VERTELLEN WAAR JE DIE IIFA AWARDS 2005 KAN DOWNLOADEN WANT MIJN NEEF HEEFT DIE HELE SHOW VAN INTERNET DUS IEMAND ZEG PLEASE (EN IK KAN NIET AAN MIJN NEEF VRAGE DUS)
  THANKSSSS

 56. ja Israr wrom geef je gratis dvd … je wilt met die meiden in contact .. weet ik heb van ze gehoord .. ahahahaha …

 57. hallo allemaal,

  mijn grootste fout die ik ooit aan vooral hier op bollywood.nl dvd gratis bood.. waarschijnlijk zijn mensen.. ik heb geen woorden ik voel me echt kapot.
  wil nooit in me leven hier wat aanbieden.
  wat een raare opmerkingen
  “israr waarom geef je dvd gratis je wilt zeker contact met meiden…ik wil je wat zeggen sarkar whatever denk niet dat iedereen als jou is volgens mij ken je betekenis van gratis niet eens…wat is menselijk…weet je dat sarkar.
  alles voor geld geld geld geld….. tot wanneer ga je alles voor geld doen.

  mensen ik heb het gehad nu…
  laterzz

 58. aauwhuhwuhwahw .. ja Israr .. kan niet meer tegen he …. hahawuwhuwhwuhwa .. of komen die meiden niet meer met die mailtjes dat je zo reageert …

 59. @sarkar…

  vertel es…jaloers dat israr iedereen (niet alleen de meiden) iets kan bieden wat jij niet kan???

  Ik vind je wel erg zielig…

 60. Dames en heren de dvd van IIFA 2005 is verkrijgbaar in alle hindoestaanse video en koop winkeld.

  Arjun

 61. bhaiyon aur behnon,

  je kan iifa awards en red carpet en aankomst etc.. downloade op http://www.bwtorrents.com je moet daar lid worden is gratis en een progamma downloaden..bitlord of abc torrent dat doe je doormiddel van google te typen die programmanamen. als je die programmas geinstaleerd hebt ga je naar de site van bwtorrents en typ je bij serch iifa awards en dan kan je kiezen welke deel je kan downloaden ;)…success

  raouleke

 62. heb bitlord gedouwnload maar bji het intypen va niifa bij torrrents krijg ik een stomme atachchement en kan ie niet openen .. hoe dan ..

 63. nou Raouleke mijn probleem … ik heb me al ingeschreven bij bwtorrents e. als ik op die sit ega .. ga ik bij torrenst en typ ik bij search iifa en krijg ik een lijst met enkele iifa inderwerpen naar keuze welke je wilt en klik ik op iifa awards 2005 .. dan krijg ik enkele fotos open van zoals shahruk ash en salman .. en daaronderdie fotos zie ik staan ..
  Attached files IIFa Amsterdam awards 2005 en nog eronder zie ik weer dit (1.95 GB, 72 seed(s), 11 leech(s), 1483 completed, 3439 views)wat kan ik verder doen want als ik op de link daar klik op IIFa Amsterdam Awards 2005 krijg ik een ander venster met hetgeen erop ur one of the good guys en rating is 0.0 en als ik op dat groene knopje klik dan krijg ik die attachmant om die op te slaan of te openen .. en dat is juist fot denk ik … zo please Raouleke help me ..

  Anchu

 64. of hoe moet ik mijn rarting nou hoger proberen te krijgen .. ik weet door te seeden maar hoe precies kan je het mij zo uitleggen … lijktmij een zeer ingewikkelde site …

  Anchu

 65. klopt heb ik ook het is inderdaad ingewikkeld. als je gedownload hebt, moet je in de eigenschappen, ( in de bovenste balk) veranderen in seeder ipv downloaden. zo kunnen anderen er ook van uploaden en zo gaat je ratio omhoog. er staat ook wel veel info op de site zelf maar allemaal in engels .veel succes

  talsa

 66. ja sorry vergeet helemaal mijn antwoord. je moet juist wel in dat tweede scherm op het groene vakje drukken , zo begin je te dowwnloaden.dan kun je inderdaad kiezen voor opslaan of openen. openen is het beste.

 67. maar als ik open krijg ik onlees baar teks blokjes en lijntjes jeweet wel he … iaa …..

 68. hmm, het gaat bij mij al zo snel. Heb je wel een van de aangeraden programma’s gedownload dan want anders kan het niet.
  Opslaan is het dan ipv openen. anders weet ik het ook niet bij mij lukt het gewoonj

 69. Ja ,ik had ook bitlord gedownload en dat lukt gewoon bij mij.
  klik op de file en dan krijg je het tweede schermpje ( bij bwtorrents) klik op het groene vakje , en dan krijg je van window het schermpje of je wilt opslaan/ openen of annuleren.
  Vervolgens geef je aan dat je wilt openen.Je krijgt dan de volgende scherm , waar je hem wilt hebben en of het downloaden of seeder is.klik dan weer op oke en je bent aan het downloaden. Zo werkt het bij mij. Als dat niet werkt, dan weet ik het ook niet.Misschien dat je de programma bilord niet goed geinstalleerd heb??

 70. Heey ik had effe een vraagje…
  dat nr waar Salman khan op danst (IIFA)…
  van welke film komt het??

  ik zoek heel het internet af, maar ik kan hem nergens downloaden ( ik ben nogal klunzig dus het kan ook aan mij liggen..)

  in ieder geval .. nr dat ik bedoel:

  Ekh Main Hoon ( AAJA MAHI VE LETS DO BALLE BALLE :p )

  Thanxx !

 71. Het liedje waar Salman Khan op danste (sorry, is een gok want ‘kheb zijn optreden niet gezien) is volgens mij van ‘Fida’ met Kareena Kapoor en Shahid Kapoor; door de tekst dat je gegeven hebt denk ik het wel!
  Dus ik betwijfel het dat het van een film met salman zelf is; ik zou het zo gewoon is proberen.

  grtjs

 72. Ik ben geweest naar winkel dvd india, eigenlijk ik wil wonen india graag zo , omdat mooi huizen en mooi land 😛

 73. Hee mensen ik heb een vraag..
  weet iemand hoe het nummer heet waar Kareena en Shahid op dansen (het eerste nummer)en van welke film is het? Het is een supermooi nummer! Tnx alvast!

 74. Volgens mij bedoel je “Pehla nasha Pehla Gumaan” … das van film “Dil” dacht ik met AAmir khan en pooja bhatt .. als ik me niet vergis dan heb ik je wel een correct antwoordt vertsrekt,indien niet mijn excuses bij dezen …

 75. Dankje ik heb het gevonden! Heb gegoogled op de titel van liedje, maar is wel van andere film trouwens: “Jo Jeeta Wohi Sikandar”, wel met Aamair Khan. Maar toch bedankt!

 76. Wie weet waar ik de film Veer Zaara kan bestellen?
  En weet iemand van jullie op wat voor een mummer Abhisek Bachhan dans op de IIFA awards 2005?
  Ik vindt het echt een super mooi nummer!!

  Alvast bedankt .. xxx

 77. Je kan die film bij Shweta videotheek halen .. in Rotterdam zuid en noord ..en of Roshan in Den Haag

  En over dat liedje van Abhishek .. wel welke bedoel je precies die heeft op enkele opgetreden … als ik duidelijk mag zijn dan zijn het:Title song Bunty en Bubly , Dus Bahaane karke legay dil, Naach Balliye en Kajra re… op het laatst waar Amitabh, Abhishek en Ashwarya dansten!!

  Success!!

  Anchu

 78. heey alles goed
  ik wil die show zien maar ik weet niet hoe
  weten jullie iets????

 79. je kan hem gaan kopen bij Govinda Videotheek ..de hele show op een dvd!

  je hebt nu originele DVD van film KANK ook al!

 80. Heeee.

  weet iemand welke film het is met het liedje priety woman en mahi ve? Oh ja de film bride and prejudice en humtum zijn echt tha bomb. Al wel oud maar je weet toch.

  alvast bedankt!

  x

  andejeena

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.