Win een kaartje voor de Bollywood film “Paheli”

Vanaf vrijdag 24 juni tot en met zondag 3 juli, draait de nieuwste film van Shah Rukh Khan “Paheli” in de bioscopen van Nederland.

Van Rams Film mogen wij 4 kaarten weggeven voor de voorstelling van zaterdag 2 Juli om 15.30 uur in Babylon Den Haag. Beantwoord voor vrijdagmiddag 1 juli om 12:00u onderstaande vraag en maak kans op een gratis kaartje voor deze film.

Vertel ons waarom je zo graag naar de voorstelling wil gaan en stuur je antwoord naar info@bollywood.nl. Uit alle inzendingen kiezen wij de vier leukste.

Paheli

15 REACTIES

 1. Omdat ik aller grootste fan van SHAHRUKH KHAN BEN.
  en omdat ik zijn film als eerst wil zien.
  BECAUSE I LOVE HIM A LOT

 2. Amitabh Bachchan is de beste en is heus niet te missen in geen enkel films, waardoor men hem typisch zeker voor zelfs enkele seconden in de films wilt hebben … dus daarom zeg is dat Paheli de moeite waard is zoals Veer- Zaara en daarom zou ik graag ernaar toe willen gaan …

 3. Omdat Shahrukh Khan mijn droomprins is en
  ik op Rani lijkt mag ik Paheli beslist niet missen.

 4. the movie is an blastyaar very good movie. the performence what sharuk khan and big b gave that was too gud.The big B is the king of bollywood nobody can take his place to be like him

 5. PAHELI, saathi, saheli…
  Duniya mein hum kabhi nahin akeli…
  Sakti, aishierwaath, pyaar…
  Karna parega ek dujhe pe waar…

  Movie ka naam kuch aisa hi hai, ke yeh dekhna parega!

  Yeh movie dekhne ko mein bahut shukre ghuzaar hogi!

  Dil $e

 6. Ik wil graag naar de film paheli, omdat k een grote fan van sharukh kahn ben, en hij is mijn grote voorbeeld en k wil later ook wel zo’n goeie acteur worde.

 7. ik wil graag de kaarten winnen omdat me nicht groote fan van schah rukh khan is en ze is bijna jaarig en ik wil die kaarten aan haar kado geven als ik zou winnen dat zou ze de mooiste kado van allemaal vinden

 8. There is no place like watching hindi-movie on a dutch-bioscoop 🙂

  Sharukh and Ami-ji Team up for a great spell of Bolly-show if qanezh can’t be there then it won’t be much of a well “paheli-spell” 🙂

  Did I won for this poetic respond?

  Respond to my email info@kaakam.nl pls.

  Not that I expect it ok? hehe

  Greetings
  qanezh
  editor of kaakam.nl
  -pride of dutch-srilankans!

 9. Ruim acht jaar geleden hebben wij onze
  adoptie dochter uit India gehaald.
  Ze is nu 13 jaar, we kijken veel Bollywood
  films.
  Het zou een leuke surprise zijn voor haar.

 10. ik ben echt een fan van sharukh khan. van af toen ik klein was kijk ik naar het film van hem en de andere .. hij is goed.En ik heb nog nooit een hidustaans film in biscoop gezien alleen thuis daarom wil ik zo graag de kaartje van het film. En dat zal ik nooit vergeten i love you all and i hope for it…….. kiss

 11. Mijn zoontje van 7 is halfbloed en kijkt alleen maar SRK en vroegere AB-films. Hij doet zo zijn best om SRK na te doen uit de film chalte chalte, gumshuda. Laat zijn haren groeien om op SRK te lijken, kan je voorstellen met die hitte van nu? Hij was dagen boos toen hij wist dat ik deze film was gaan kijken in de bioscoop.

  Eigenlijk wilde ik weten; waarom word het zuiden van Nederland zo vaak vergeten met dit soort dingen? Wij hebben ook bioscopen hier.

  groetjes,
  mama van…

 12. he ich würde mich mal freuen wenn du mal in heidelberg kommen könntes naja ich wünche dir viel erfolg und viel glück und gottes segen Jieb und dengge, ga ab deisa´´ciao SLKL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.