Bollywood-actrice kreeg waterskiles in Almere

De enige waarneembare drukte bij het Lido aan het Weerwater afgelopen vrijdag was die van een Indiase filmploeg. Zenuwachtig bereidde de tv-crew zich voor op de komst van Bollywood-sterren Celina Jaitley (Miss India 2001) en Purab Kohli (ook bekend als VJ). De massa fans, zoals eerder vorige week op Schiphol, bleef echter uit.

Celina JaitleyJaitley en Kohli waren, samen met 450 andere sterren uit India, in Nederland, vanwege de uitreiking van de IIFA Awards. Almere is één van de “Amsterdam Partners” dus ook hier moesten de Bollywood-acteurs hun gezicht laten zien en natuurlijk moest dat worden vastgelegd voor de Indiaase televisie.

Wanneer Jaitley en Kohli arriveren, blijkt al snel dat Jaitley zo mogelijk nog zenuwachtiger is als de Indiase filmploeg. Haar reden heeft echter niets te maken met een mogelijke cameravrees, maar met het feit dat zij, onder begeleiding van Almeers wakeboardtopper Denise de Haan zo op waterskies het Weerwater op moet.

Celina Jaitley

De fragiele actrice tegen De Haan: ,,Kan ik niet gewoon heel hard klappen en fluiten, terwijl jij op het water stunt.” Maar nee, Jaitley moet er na een demonstratie van de Almeerse en een rondje van collega Kohli toch echt aan geloven. Met de ski’s ondergebonden en het touw in handen neemt de filmster de starthouding aan. Het mechaniek wat haar over het Weerwater moet trekken, treedt in werking en daar gaat ze. Vanuit de hurkhouding weet Jaility overeind te komen en heel even scheert ze over het water om vervolgens neer te storten. Eenmaal terug op de kant lacht ze nog steeds en als volleerd actrice blijft ze ook lachen als de Indiaase filmploeg haar vraagt voor de tweede maal de waterskies onder te binden. De honderduizenden televisiekijkers in India moet immers wel een mooi plaatje te zien krijgen van hun ster.

Gelezen in Almere Vandaag van dinsdag 14 juni 2005, door Michelle Kooring.

1 REACTIE

  1. […] De meeste Bollywoodsterren gaan voor luxeauto’s zoals Mercedes Benz. Maar Bollywood actrice Celina Jaitley houdt van een stevige auto. De actrice is helemaal weg van de Scorpio en heeft onlangs een tweede exemplaar gekocht. Volgens de voormalig Miss India doet de met vier wielen aangedreven terreinwagen (SUV) het veel beter tijdens de moessons in India. De Scorpio is van het Indiase merk Mahindra, dat al een hele tijd terreinwagens bouwt geïnspireerd op Jeep CJ-design. Die werden ook ooit in Nederland verkocht. Nu heeft men ook de Bolero en de moderne Scorpio, elders Goa geheten. © Bollywood.NL […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.