Voorverkoop IIFA via Schiphol en Ticketbox

Schiphol start vanaf vrijdag 22 april a.s. via www.schiphol.nl met de kaartverkoop voor de Indiase Oscar uitreiking in de Amsterdam ArenA op 11 juni a.s. Een unicum voor de lucht-haven, die voor het eerst sinds haar bestaan toegangskaarten voor een internationaal evenement aanbiedt via haar website.

Amsterdam Airport Schiphol zal voor vele Indiase en internationale bezoekers van het evenement de eerste kennismaking met Nederland zijn en werkt nauw samen met de IIFA organisatie om de grote toestroom van bezoekers op efficiënte wijze te begeleiden.

De prijzen van de toegangskaarten voor de Indiase Oscar uitreiking in de Amsterdam ArenA bedragen 85 euro, 160 euro en 260 euro. Personen die tickets bestellen bij www.schiphol.nl ontvangen een gratis online nieuwsbrief, die hen als eersten op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen rond het evenement. Ook komt men in aanmerking om een exclusieve meet en greet sessie met één van de Indiase filmsterren te winnen.

www.schiphol.nl heeft de exclusieve rechten voor de online kaartverkoop van de IIFA Award uitreikingsceremonie, waar inclusief VIP’s plaats zal zijn voor maximaal 15.000 personen.

Ook verzorgt www.schiphol.nl de kaartverkoop voor de Celebrity Cricket wedstrijd in het Olympisch Stadion op 10 juni. Hiervoor komt een aantal top-spelers uit het Indiase nationale team naar Nederland. De toegangskaarten voor de wedstrijd kosten 25 euro. Daarnaast kunnen IIFA weekend pakketreizen worden geboekt, inclusief vlucht, hotelaccommodatie en kaarten voor Bollywood evenementen. Losse toegangskaarten voor deze Bollywood evenementen zijn ook verkrijgbaar via één van de vele Ticketbox outlets en kunnen ook telefonisch worden besteld via telefoonnummer 0900-9393.

www.schiphol.nl is het online onderdeel van het door Schiphol Group ontwikkelde Airport-City concept. De website fungeert ook als online reisbureau, waar bezoekers behalve vliegtickets en complete vakanties, hun hotelaccommodatie, taxivervoer, huurauto’s en reisverzekeringen kunnen regelen. Het aanbieden van tickets voor grote evenementen zoals de

Indiase Oscar uitreiking past in het assortiment diensten dat bezoekers via Schiphol kunnen boeken.

De uitreiking van de Indiase Oscars komt tot stand onder supervisie van de International Indian Film Academy (IIFA) in samenwerking met Amsterdam Partners, het citymarketing bureau van de gemeente Amsterdam. Beide partijen maakten 8 april jl. bekend dat de hoofdstad van 9 tot en met 11 juni a.s. fungeert als gastheer voor de IIFA. Dit gebeurde in het bijzijn van de Indiase steracteur Amitabh Bachchan, ambassadeur van de Indiase filmindustrie. Eerder werden IIFA Awards uitgereikt in steden als Singapore, Londen en Johannesburg.

Amsterdam heeft de primeur om als eerste stad op het vaste land van Europa het evenement te mogen organiseren

10 REACTIES

 1. De voorverkoop van IIFA Awards 2005 en de IIFA Cricket Match zal vrijdag 22 april starten met voorverkoop. IIFA Awards zal plaatsvinden in de Amsterdam ArenA op 11 juni. Prijzen voor de Awards zijn €85,- €160 en €260.

  De Cricket Match zal plaatsvinden op 10 mei in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Kaarten voor dit event kosten €30.

  Tickets voor deze events zijn vanaf a.s. vrijdag verkrijgbaar bij één van de ruim 1000 TicketBox verkooppunten, via 0900-9393 of via http://www.ticketbox.nl

 2. Welnee joh ! Ik heb gehoord dat het weer verschoven / uitgesteld wordt ! Pas volgend week begint de kaartverkoop —> WEEK 17 dus.

 3. Hay,
  Ik heb 2 kaarten gekocht maar kan helaas niet meer op die datum.
  Ze zijn van ticketbox.
  Het zijn de vip kaarten van 260
  vak C rij 29 plaats 38 en 39
  Bel me als je geinteresseerd bent.
  Ik heb ook de bon dus voor het geval je twijfelt. Bel me
  06 41633565

 4. Hello Bollywood-fans,

  Heeft iemand nog een kaart van Euro 260 van de IIFA Award?

  Groetjes,
  Asgar

 5. Hallo iedereen. Ik wil heel graag naar de shahruk khan concert van 2008, weet iemand wanneer het plaats vindt?

  Groeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.