Startpagina laat Nederland kennis maken met Bollywood

De nieuwe dochterpagina van Startpagina, de bollywood.pagina.nl, laat Nederland kennis maken met Bollywood. Deze dochterpagina levert een groot aantal rechtstreekse links naar pagina’s binnen de wereld van Bollywood, de bijnaam van de Hindi filmindustrie in Mumbai (vroeger Bombay). De naam Bollywood is een samentrekking van Bombay en Hollywood. Het is, gemeten aan het aantal geproduceerde films, de grootste filmindustrie in de wereld.

De bollywood.pagina.nl biedt een keur aan links met informatie over films, filmsterren en evenementen. De startpagina is de ideale ingang voor iedereen die is geïnteresseerd in de Indiaase filmindustrie. De pagina bevat op dit moment meer dan 100 links en wordt dagelijks bijgewerkt en aangevuld.

Het onderwerp van de dochterpagina is actueel vanwege de aankondiging van een driedaagse Bollywood Festival op 9, 10 en 11 juni 2005 in Amsterdam.

Over Startpagina
Startpagina geeft internetgebruikers via www.startpagina.nl toegang tot meer dan 300 andere websites. Daarnaast heeft Startpagina inmiddels meer dan 2.800 “dochterpagina’s”: dagelijks onderhouden en gecontroleerde websites met een eigen thema en eigen links naar aanverwante sites. Met ruim 22 miljoen paginabezoeken per week, waarvan 13 miljoen op de homepage, is www.startpagina.nl de populairste website van Nederland.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.