Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan had nog nooit een auditie gedaan

Bollywood actrice Kareena Kapoor Khan had nog nooit een auditie gedaanBollywood acteurs Aamir Khan en Kareena Kapoor Khan komen na acht jaar opnieuw samen. Ditmaal voor de Hindi remake van de Hollywood hit Forrest Gump. De film is getiteld Laal Singh Chaddha. Maar Kareena is niet zomaar aan deze film gekomen. Aamir wilde dat ze auditie kwam doen. En dit was direct haar eerste auditie in haar carrière.

“Aamir kennende, denk ik dat hij 100 procent zeker wilde zijn. Uit het niets kreeg ik een telefoontje. Hij wilde dat ik een script moest horen waar hij zeer enthousiast over was. Ik hoorde hem aan en hij stelde voor om samen wat scenes te lezen. Dus ik had zoiets van; ‘dat heb ik nog nooit gedaan’. Ik dacht echt bij mezelf wat is dit in godsnaam. Maar ik realiseerde mij dat er niets mis mee is. Ik wilde zelf ook zien of ik dit wel wilde doen”, zegt Kareena.

“De tijden veranderen en als ik niet meegroei en mij gedraag als een diva of denk dat dit niet goed genoeg is voor mij dan is dat niet goed. Het was echter Saif die mij de les leerde. Hij zei: ‘Wat is er aan de hand met jou? Zelfs Al Pacino zou auditie doen voor deze rol’. Er is niets mis mee. Wij moeten allemaal zeker zijn als artiesten”, voegt ze toe.

Laal Singh Chaddha staat gepland voor een release in december 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.