Akshay Kumar niet in Bollywood film Dhoom 4

Akshay Kumar niet in Bollywood film Dhoom 4In 2015 kondigde productiebedrijf Yash Raj Films groots aan dat de Bollywood franchise Dhoom door zou gaan. En vanaf dat moment deden verschillende geruchten de ronde over wie de hoofdrol zal vertolken. Er werden diverse namen genoemd, van Shah Rukh Khan tot Salman Khan, maar tot op heden is er geen nieuws. Echter, recent werd de naam Akshay Kumar genoemd. Maar het productiebedrijf reageerde ontzettend snel op de geruchten en ontkende het nieuws.

“Het artikel ‘Krijgt Dhoom een Khiladi-touch’ bevat onjuiste berichtgeving en het is volledig uit de lucht gegrepen”, luidt de verklaring.

Volgens een insider zou Akshay Kumar gevraagd zijn voor Dhoom 4, nadat producent Aditya Chopra hem als de slechterik had gezien in de film 2.0. “Adi is ervan overtuigd dat hij perfect past in Dhoom 4. De twee hebben elkaar al ontmoet. Het gaat om de rol van een onderwereldfiguur. En deze schurk is genuanceerder dan de schurken uit de vorige edities.”, aldus de insider.

Yash Raj Films geeft een verdere toelichting.”Dhoom is een zeer belangrijke franchise van ons, maar op dit moment hebben we geen idee of script klaar liggen voor Dhoom 4.”

“Wij zijn altijd beschikbaar om alle vragen te beantwoorden en verduidelijken en verzoeken jullie om geruchten bij ons te checken voordat deze worden geprint, zodat wij jullie van de juiste feiten kunnen voorzien”, aldus Yash Raj Films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.