Bollywood acteur Shah Rukh Khan bevestigt dat zoon Aryan niet wil acteren

Bollywood acteur Shah Rukh Khan bevestigt dat zoon Aryan niet wil acterenDe afgelopen jaren doen diverse geruchten de ronde dat Aryan Khan, zoon van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, in de startblokken staat om aan zijn acteercarriere te beginnen. Maar in de Netflix talkshow My Next Guest needs no Introduction van David Letterman bevestigt Shah Rukh dat zijn zoon geen acteercarriere ambieert.

“In India wordt algemeen aangenomen dat als je de zoon bent van een acteur, dan is de kans groot dat je ook zal gaan acteren. Mijn zoon ziet er goed uit en hij is lang, maar ik denk niet dat hij heeft wat er voor nodig is en hij beseft dat zelf ook. Maar hij is een goede schrijver.”

“Als je wil acteren moet dat echt van binnenuit komen. Hij kwam een dag naar mij toe en zei: ‘Ik denk niet dat ik wil acteren’. Zijn issue was, wat volgens mij praktisch en eerlijk is, dat hij steeds met mij vergeleken zal worden. Hij zei: ‘Iedere keer word ik met jou vergeleken en ik wil mij niet in die positie begeven.”

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.