Bollywood actrice Deepika Padukone: “Waarom worden cricketers nooit bevraagd over #MeToo?”

Bollywood actrice Deepika Padukone: "Waarom worden cricketers nooit bevraagd over #MeToo?"De storm die de #METoo-beweging vorig jaar veroorzaakte in Bollywood is gaan liggen. Maar Deepika Padukone blaast het gesprek nieuw leven in. Zij vraagt zich af waarom andere sectoren buiten Bollywood nooit worden bevraagd over seksuele beschuldigingen.

In de talkshow Off The Cuff van Shekhar Gupta wordt Deepika gevraagd naar haar mening over de #MeToo-campagne, dat vorig jaar een hoogtepunt bereikte. “Van acteurs wordt verwacht dat ze op diverse platformen hun mening geven over alles. Maar waarom worden deze vragen niet gesteld aan succesvolle zakenmannen? Waarom vraag niemand aan Ratan Tata wat zijn mening is? En waarom worden cricketers niet bevraagd over #MeToo?”

“Je mag mij alles vragen, maar waarom worden deze vragen alleen maar aan filmsterren gesteld?,” voegt ze eraan toe.

Deepika werkt momenteel aan de films Chhapaak en 83.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.