Bollywood acteur Emraan Hashmi genoot van samenwerking met SRK

Bollywood acteur Emraan Hashmi genoot van samenwerking met SRKBollywood acteur Emraan Hashmi maakte zijn debuut op Netflix met de serie Bard of Blood. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Bilal Siddiqi. Bard of Blood is geproduceerd door het productiebedrijf Red Chillies Entertainment van Shah Rukh Khan. Dit is de eerste keer dat Emraan samenwerkte met Shah Rukh KHan en hij is erg tevreden over de samenwerking.

“SRK was niet aanwezig op de set, want hij was gelijktijdig bezig met de opnames van Zero. Maar hij was enorm betrokken bij het project. Hij kwam naar de montages, gaf ons tips. We hebben interacties gehad bij hem thuis die heel erg waardevol waren voor ons en voor de serie. Hij was altijd bereikbaar als hij er niet bij was. Hij is de ruggengraat van de show, hield alles nauwkeurig in de gaten en dat was een zeer geruststellende gedachte.”

Bard of Blood, met in de hoofdrollen Emraan Hashmi, Sobhita Dhulipala, Kirti Kulhari, Vineet Kumar, Jaideep Ahlawat en Amyra Dasturis, is de te bekijken op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.