Bollywood actrice Priyanka Chopra over het mooiste aspect van trouwen

Bollywood actrice Priyanka Chopra over het mooiste aspect van trouwenBollywood actrice Priyanka Chopra is alweer bijna een jaar getrouwd met zanger Nick Jonas. In een recent interview vertelt zij hoe zij het huwelijk ervaart.

“Ik heb een gevoel van tevredenheid. En ik denk dat dat het mooiste is aan het huwelijk.” En daarnaast word zij nog iedere dag verrast door een speciaal gevoel. “Elke dag als ik wakker word heb ik zoiets van: oh, ik heb een thuis. Dat vind ik het meest verrassende aspect. Dit is mijn thuis. Deze persoon is mijn thuis. En dat gevoel ken ik niet buiten mijn ouders. Het is zo van, ‘Dit is de familie die ik heb gekozen. Het is familie’.”

Uiteraard wil iedereen weten wanneer Priyanka aan kinderen gaat beginnen. “Al sinds ik twaalf was heb ik de wens om het moederschap te ervaren. Ik houd van kinderen en heb ze altijd al willen hebben. En wanneer het tijd is, dan weet ik zeker dat het zal gebeuren.”

Priyanka is momenteel te zien in de Bollywood film The Sky is Pink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.