Bollywood filmmakers Farah Khan en Rohit Shetty komen met nieuws over remake Satte Pe Satta

Bollywood filmmakers Farah Khan en Rohit Shetty komen met nieuws over remake Satte Pe SattaBollywood filmmakers Farah Khan en Rohit Shetty zijn al maanden bezig om alles rond te krijgen om hun grote droom te verwezenlijken; een remake van de hit Satte Pe Satta uit 1982. En als het goed is, hoeven filmfans niet lang meer te wachten. De grote officiële aankondiging volgt met Diwali.

Farah en Rohit zijn druk bezig om de remake-rechten te bemachtigen, maar Rajesh Vasani weigert de remake-rechten te verstrekken aan Farah en Rohit. Maar wanneer een deur sluit, gaat er ergens anders een raam open. Farah en Rohit hebben nu de makers van de Hollywood film Seven Brides For Seven Brothers benaderd voor de remake-rechten. Satte Pe Satta was namelijk oorspronkelijk gebaseerd op deze film.

En dan is de grote vraag: wie gaan de hoofdrollen spelen? Diverse namen passeerden de revue, waaronder Shah Rukh Khan. Echter, volgens de laatste geruchten hebben Hrithik Roshan en Anushka Sharma al getekend. Farah ontkende niets in een recent interview.

“Laat mensen lekker speculeren. Rohit produceert de film en ik ga regisseren. Alles wat je nu hoort is pure speculatie. Wij komen binnenkort, hopelijk met Diwali, met een officiële aankondiging.”

“Ik wacht op Rohit. Hij is druk bezig met de opnames van Sooryavanshi. Tot onze aankondiging mogen mensen blijven speculeren. Heb geduld. Wij zullen binnenkort alles bekendmaken.”

1 REACTIE

  1. De beste kan amitabhachan zijn in sete pe sata sharukhan kan alleen na aapen van andere mense film te maake

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.