Bollywood acteur Saif Ali Khan is trots op dochter Sara Ali Khan

Bollywood acteur Saif Ali Khan is trots op dochter Sara Ali KhanTerwijl Bollywood actrice Sara Ali Khan harten blijft winnen, heeft haar vader Saif Ali Khan ook wat te zeggen over zijn dochter. En hij kan niet trotser zijn op wie ze is.

In een recent interview spreekt hij openhartig over Sara’s mooiste kwaliteit. “Wat ik het mooiste en het leukste vind aan Sara, niet als mijn dochter maar als een persoonlijkheid, is haar sterke gevoel van nederigheid en nuchterheid. Ik denk dat iedereen dat voelt.”

Hij vertelt tevens dat zij hem niet om advies vraagt. “Ze vraag mij niet echt om advies. Ze heeft dit een keer gedaan tijdens Kedarnath. Ze bracht een scene langs en we lazen het samen. En daarna hebben we het er wel over gehad.”

“We praten soms over films, of hoe je je gedachten kan kaderen. Maar echt advies vragen over scripts en keuzes doet ze niet. Die beslissingen moet je zelf nemen. Je wil later geen andere mensen de schuld geven. Dat is namelijk erg makkelijk. Die verantwoordelijkheid moet je zelf dragen”, aldus Saif Ali Khan.

Sara Ali Khan werkt momenteel aan de film Coolie No.1 en Love Aaj Kal 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.