Bollywood acteur Akshay Kumar wil werken met Sajid Khan, maar op een voorwaarde

Bollywood acteur Akshay Kumar wil werken met Sajid Khan, maar op een voorwaardeNu de release van de Bollywood film Housefull 4 steeds dichterbij komt, spreekt Akshay Kumar zich uit over de originele regisseur van de film; Sajid Khan.

Sajid, die verwikkeld raakte in het #MeToo schandaal, heeft de afgelopen maanden niets van zich laten horen. Hij werd ontslagen door de producent van Housefull 4 en vervangen door Farhad Samji. Ook is hij ook niet vermeld als regisseur van Housefull 4.

Akshay Kumar zegt dat dit de keuze van de producent is. “Sajid heeft 60 procent van de film geregisseerd, maar dit is een besluit vanuit het productiebedrijf. En dan is dit hoe het zal gaan.”

De 52-jarige acteur zegt dat er sinds de #MeToo-beweging veel is veranderd. “Ieder productiebedrijf heeft beveiliging op de set die er speciaal voor zijn om deze zaken af te handelen en ervoor te zorgen dat deze niet voorkomen. Ze zijn er om klachten aan te nemen. Er wordt heel bewust mee omgegaan. We willen wangedrag voorkomen.”

En wil Akshay weer met Sajid werken, mocht de kans zich voordoen? “Ik zou zeker weer met hem willen samenwerken, maar wel op een voorwaarde. Hij moet zijn vrijgesproken van de beschuldigingen die hem nu boven het hoofd hangen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.