Siddhant Chaturvedi en Jhanvi Kapoor in Bollywood film Bunty Aur Babli 2?

Siddhant Chaturvedi en Jhanvi Kapoor in Bollywood film Bunty Aur Babli 2?Recent is bekendgemaakt dat er een vervolg komt op de succesvolle Bollywood komedie Bunty Aur Babli uit 2005. Er werd vrij direct gespeculeerd over de hoofdrolspelers. Saif Ali Khan zou zijn benaderd, maar heeft de rol geweigerd. Nu gaat het gerucht dat Yash Raj Films Siddhant Chaturvedi en Jhanvi Kapoor bij elkaar wil brengen met deze film.

Het origineel bevatte een geweldige cast bestaande uit Abhishek Bachchan, Rani Mukherjee en Amitabh Bachchan.

“Ishaan Khattar genoot de voorkeur van de makers. Hij is ook benaderd voor de film, maar had al getekend voor Mira Nair’s A Suitable Boy. En dus was hij niet beschikbaar. De makers willen voor het einde van het jaar van start met de opnames”, aldus een productiemedewerker.

“Ze zijn nu in gesprek met Siddhant Chaturvedi, die te zien was in Gully Boy. Hij werkt momenteel aan de serie Inside Edge, maar daarna is hij beschikbaar. En ze hebben Jhanvi Kapoor ook benanderd. Ze hopen dat ze er met haar uit kunnen komen, want ze heeft wat ruimte beschikbaar tussen de opnames van Dostana 2 en Takht. Maar beide acteurs moeten nog tekenen”, voegt hij toe.

En daarnaast schijnt ook R Madhavan te zijn benaderd voor de derde hoofdrol, maar hij wil zelf niet reageren op het gerucht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.