Bollywood acteur Arjun Kapoor in een negatieve rol in Ek Villain 2?

Bollywood acteur Arjun Kapoor in een negatieve rol in Ek Villain 2?De Bollywood film Ek Villain uit 2014 werd goed ontvangen door de filmliefhebbers. In deze film zagen we Riteish Deshmukh voor het eerst de rol van slechterik vertolken. En hij zette een geweldig personage neer en werd volop geprezen voor zijn acteerprestatie. Nu het vervolg op Ek Villain eindelijk vorm begint te krijgen gaan de geruchten dat ditmaal Arjun Kapoor in de schoenen van de slechterik zal stappen.

De makers hopen dat Arjun binnenkort tekent. Maar dan volgt de volgende grote vraag: Wie wil dan de hoofdrol spelen van de held? “De slechterik is eigenlijk een beetje de ster van de show. Dus het is nog maar de vraag wie de strijd durft aan te gaan met Arjun”, aldus een productiemedewerker.

Een ding dat zeker is, is dat ook ditmaal de regie weer in handen is van Mohit Suri. Volgens de laatste berichten volgt er binnenkort een aankondiging over de cast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.