Bollywood actrice Priyanka Chopra over haar lange afstandsrelatie met man Nick Jonas

Bollywood actrice Priyanka Chopra over haar lange afstandsrelatie met man Nick JonasGeen enkele lange afstandsrelatie is makkelijk, maar Bollywood actrice Priyanka Chopra en haar man Nick Jonas hebben een manier gevonden om het wel te laten werken.

“Wij hebben regels. We ontmoeten elkaar eens in de twee weken, waar we ook zijn. We moeten contact houden en informeren elkaar over elk klein detail. Onze schema’s lopen ontzettend uiteen en we bevinden ons in verschillende tijdzones, maar we Facetimen onszelf er doorheen.”

“Het is een moderne lange afstandsrelatie, die afhangt van hoe graag we willen dat dit werkt. We houden van elkaars gezelschap en zijn elkaars beste vrienden. Soms maak ik hem midden in de nacht wakker en schreeuw het uit over iets wat mij is overkomen en hij is er altijd voor mij. Wij begrijpen van elkaar hoe belangrijk ons werk voor ons is. We zijn beide ambitieus en gedreven en ook ontzettend verliefd”, aldus Priyanka.

De nieuwe film van Priyanka Chopra, The Sky is Pink, draait vanaf vandaag in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.