Bollywood acteur Saif Ali Khan ook zelf niet helemaal tevreden met tweede seizoen Sacred Games

Bollywood acteur Saif Ali Khan ook zelf niet helemaal tevreden met tweede seizoen Sacred GamesBollywood acteur Saif Ali Khan is een van de hoofdrolspelers uit de populaire serie Sacred Games. Het eerste seizoen werd wereldwijd geprezen, maar de meningen over het verloop van het tweede seizoen lopen uiteen. Daar kan de 49-jarige acteur zich wel in vinden.

“Ik ben niet zo blij met de reacties. Het was de bedoeling om dit seizoen anders aan te lopen en dat hebben sommige mensen gemerkt. De serie is getiteld Sacred Games en het gaat over een Guru die zich met van alles bezighoudt. Maar ik heb een medewerker wiens mening ik zeer waardeer en ook hij zei dat het dit seizoen toch iets teveel was geworden met de Guru.”

“Ik was tevreden over de cliffhanger, omdat het geen verschil maakt. Of het blaast op of hij redt het. Ik vind de serie best leuk, ook al was het anders. Het eerste seizoen zat vol gekke dingen en de ontwikkeling van mijn personage. Vikram Motwane heeft dat als regisseur echt uitstekend gedaan. Het einde van het tweede seizoen had anders gekund, maar ik vind het leuk. Maar ik begrijp wel dat mensen de voorkeur gaven aan de sfeer van het eerste seizoen. Dat is wat ik hoor.”

Saif Ali Khan is momenteel bezig met de promotie van zijn volgende film getiteld Laal Kaptaan. Deze staat gepland voor een release op 18 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.