Bekijk de trailer van de Bollywood film Bala

Bekijk de trailer van de Bollywood film BalaBollywood is niet meer bang om diverse taboe-onderwerpen een podium te geven. Onderwerpen als spermadonors, erectieproblemen en kinderen krijgen op een oudere leeftijd passeren schaamteloos de revue. En de films doen het ook nog eens goed bij het publiek. En in Bala wordt het onderwerp vroegtijdig kaal worden bij mannen onder de loep genomen.

Bala is trots op zijn volumineuze, glanzende haar, om later te beseffen dat hij lijdt aan vroegtijdige kaalheid. Zijn zelfvertrouwen loopt een enorme deuk op wanneer iedereen hem uitlacht. Hij probeert de situatie onder controle te krijgen en volgt ieder bizar advies op dat hem wordt gegeven.

Bala, met in de hoofdrollen Ayushmann Khurrana, Bhumi Pednekar en Yami Gautam, is geregisseerd door Amar Kaushik en staat gepland voor een release op 7 november 2019.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.