Bollywood actrice Kangana Ranaut vindt het moeilijk om continue in de schijnwerpers te staan

Bollywood actrice Kangana Ranaut vindt het moeilijk om continue in de schijnwerpers te staanBollywood actrice Kangana Ranaut staat erom bekend dat ze geen blad voor de mond neemt. Ze raakte onlangs verstrikt in een onbenullige discussie met een journalist waardoor ze nu is gaan nadenken over de manier waarop ze zichzelf neerzet.

“Het is niet makkelijk om continue in de schijnwerpers te staan. Een verspreking kan zorgen voor heel wat problemen. Je moet heel goed nadenken over wat je zegt en hoe je het zegt anders kun je veel schade oplopen als persoon”, aldus de 32-jarige actrice.

Op dit moment werkt Kangana aan de film Panga. De film staat gepland voor een release in 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.